Когато ловната страст те сплотява и пушката се носи от

...
Когато ловната страст те сплотява и пушката се носи от
Коментари Харесай

ДАЛАВЕРИТЕ В КАТ ПРОДЪЛАВАТ КОНТРОЛИРАНИ ОТ ЛИЧНИЯ ОРЪЖЕНОСЕЦ НА БОЙКО РАШКОВ -ТЕНЧО ТЕНЕВ



Когато ловната пристрастеност те сплотява и пушката се носи от верният човек няма невъзможни неща!

Не безизвестният подкупен катаджия Тенчо Тенев от десетина години е персонален оръженосец по вере на ловуване на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. За да се усеща спокоен и удволетворен за отплата и реализирани ловни резултати, Тенчо съпровожда всякога Рашков, носейки му пушките в ловните хасковски полета.

Напълно игнорирайки обстоятелството, е Тенчо Тенев е обвинен за далавери в Асеновград  и заграбване на пари,както и за държането на огромно количество муниции в жилището, На 22.10.2021г. Бойко Рашков към оня миг длъжностен вътрешен министър го назначава още веднъж за шеф на КАТ-София.

Заповедта за реанимирането на Тенчо Тенев провокирала бурни реакции освен измежду пътните служител на реда, обществото, само че и измежду политиците с цел да се стигне до такава степен Методи Лалов обществено да съобщи, че „ огромна част от отговорността в КАТ да се шири корупция и несръчност е точно на Тенчо Тенев “.

За да изясним същинските претекстове за това предопределение следва да напомним в резюме кой е Тенчо Тенев. Кариерата му стартира в „ Охранителна полиция ” в Димитровград, а по-късно той прави „лъвски скок“ и е назначен за зам.-шеф в столичния КАТ през 2008 година по времето на министър Михаил Миков. Докато е на този пост изкарва съвсем една години в отпуска по болест. През май 2011 година Тенев е освободен от заеманата служба и пенсиониран. Малко по-късно обаче завежда дело против Столична дирекция на вътрешните работи, претендирайки, че заповедта за освобождение му е връчена непозволено, до момента в който е бил болен и се е лекувал. През 2015 година Върховен административен съд го възвръща на работа по време на държавното управление на Пламен Орешарски. Тенев е възобновен на поста зам.-началник на КАТ София, а по време на служебния кабинет на проф. Георги Близнашки е нараснал и поема управлението на столичния КАТ. Тенчо Тенев бе изместен от КАТ – София в Асеновград преди години със заповед на министъра на вътрешните работи. Това е станало по негова молба, в която той показал „здравословни причини“.  В средата на март 2020 година, е лишен достъпът му до класифицирана информация.

През годините към него са се вихрили всевъзможни кавги и е добре да си напомним някои от тях.

Като зам.-директорът на столичния КАТ Тенчо Тенев употребявал непозволено секретната система на Националната работа за защита “Мизия ”, с цел да минава на “зелена вълна ” през натоварените софийски кръстовища, написа в. “Стандарт ”. Вътрешното министерство се задейства, с цел да ревизира случая и съгласно проверяващите, злоупотребата със служебното състояние е безспорна, заради което Тенев е осъден с 8 месеца неодобрение.
Подчинени на Тенев разказват по какъв начин в региона на АД “Монтажи ” в непосредствена непосредственост до постройката на КАТ-София по разпореждане и със знанието на зам.-началника на КАТ София Тенчо Тенев е формиран погрешен документ, който касае застрахователно събитие на автомобил, който по думите на Тенев е „ на братовчед ми от Америка ”.

През 2016г. избухва нов скандал обвързван с информация, че пътни служители на реда са забъркани в организирането на кордон и в прикриването на трафика на противозаконни мигранти.

През 2018г. Тенчо Тенев свалил случая от бюлетина на КАТ по отношение на хванатия да кара нашмъркан с кока началник на държавен фонд „ Земеделие “.

Името му неведнъж е спрягано с недотам законни способи за споразумяване със специфични номера и разрешителни за затъмнени стъкла на лимузини.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР