Когато Кристофър Демпси дарява половината си черен дроб на напълно

...
Когато Кристофър Демпси дарява половината си черен дроб на напълно
Коментари Харесай

Жена се влюби и омъжи за непознат, който ѝ дари половината си дроб, за да живее.

Когато Кристофър Демпси подарява половината си черен дроб на изцяло чужд човек, той не знае, че животът му в никакъв случай няма да е същия. Той не знае на кой подарява част от тялото си. Две години по-късно се обаче, той и дамата, която е адресат, се женят. Тя се споделя Хедър Крюгер.

Любовната им история стартира с диалог по време на обедната отмора във Франкфорт, малко село до Чикаго.

Тя има заболяване в доста напреднала фаза. Докторите ѝ споделят, че без трансплантация, шансът да оцелее през идващите два месеца е едвам 50%. По време на търсенето на донор се появява Демпси. Той подочува, че негов сътрудник приказва за своя братовчедка, която има потребност от трансплантация, предават от BBC.

 Хедър и Крис

„ Просто в главата ми незабавно изникна мисълта, че бих желал някой да ми помогне или да помогне на фамилията ми, в случай че изпаднем в тази обстановка. “, изяснява Кристофър.

Отива, прави си тест и се оказва, че е съчетаем с някой от нуждаещите се. Първо ѝ звъни по телефона, с цел да заяви, че е нейният донор. Малко по-късно се срещат на обяд. През идващите няколко седмици прекарват от ден на ден и повече време дружно. Докато идва момента за интервенцията на 16 март, те към този момент са имали няколко изцяло публични срещи.

 Хедър и Крис женитба

„ Бях убеден, че всичко ще е наред. Нервен, постоянно има късмет нещо да се обърка, само че убеден и без нито една мисъл да се откажа. “, продължава той.

Предложението за брак, което прави той, идва осем месеца по-късно. Двамата се женят 19 месеца след трансплантацията.

 женитба Крис и Хедър

„ Със сигурност беше доста прочувствено, изключително за нея и нейните родители, тъй като те знаеха през какво сме минали. Но никога не бих си помислил, че когато се съгласих да стана донор ние ще се оженим. Невероятно е. “, приключва с обясненията Демпси.

Добрите неща се случват на хората, които правят вярното. Когато става донор, неговата единствена мотивация е да помогне, тъй като по този начин е редно и на всеки може да се случи да има такава потребност. В последна сметка обаче открива и любовта на живота си.

 Хедър и Крис история

Истинската обич от време на време идва най-неочаквано в най-нелепите обстановки, само че тази история ни потвърждава за следващ път, че любовта и добротата ще спасят света.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР