Когато Кейт Гарауей се прибра у дома и намери съпруга

...
Когато Кейт Гарауей се прибра у дома и намери съпруга
Коментари Харесай

Агонизиращата последна молба на Дерек Дрейпър към децата, които подкрепят Кейт Гарауей на фона на травма

Когато Кейт Гарауей се прибра вкъщи и откри брачна половинка си в положение на мъка през март 2020 година по време на пандемията, тя осъзна, че той е съществено болен.

Съпругът й Дерек Дрейпър, който за жалост умря на 56 години след дълготрайни затруднения от ковид, имаше главоболие, изтръпване на дясната ръка и се бореше да диша.

След това обаждайки се на сътрудника и другар на Good Morning Britain доктор Хилари Джоунс за съвет, ужасената Кейт извика кола за спешна помощ и оказа помощ на Дерек да слезе по стълбите.

Докато седеше в колата за спешна помощ с кислородна маска, Дерек приказва на децата си за финала време преди да бъде откаран по неотложност в болница - и той насочи сърцераздирателна молба.

Въпреки че мина през ужасяващо тестване, безкористният Дерек даде разтърсващи сълзи думи на обичаните си деца, Дарси, 17, и Били, 13.

„ Вие сте най-хубавите деца, които някой може да изиска. Гледайте мама, бъдете положителни с нея “, сподели Дерек, което щеше да бъде последният път, когато щеше д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР