Когато излязоха първите iPhone устройства, всички започнаха да спекулират, че

...
Когато излязоха първите iPhone устройства, всички започнаха да спекулират, че
Коментари Харесай

Можем ли да очакваме такова чудо от Apple

Когато излязоха първите iPhone устройства, всички започнаха да спекулират, че напълно скоро ще се появят и джаджи с еластичен екран. За страдание обаче, към момента не сме стигнали това равнище на технологии, само че несъмнено сме доста близо.

Наскоро тех фанатиците от Concepts iPhone пуснаха видео, показващо артикул, за който от Apple неколкократно загатваха, и който несъмнено наподобява като подобаваща последваща стъпка в областта на мобилните технологии.



Във видеото се вижда първообраз на устройство, наречено MacPad Pro (доста крепко име), което се сгъва до размерите на общоприет iPad и наподобява извършва сходни функционалности. Когато се разгъне обаче, джаджата се трансформира в самобитен тъничък Mac компютър, действен напълно посредством допиране.

MacPad Pro несъмнено наподобява много секси и би могъл да се интегрира с мишка и клавиатура, тъй че да се трансформира в пълновръстен iMac.

OLED технологиите направиха огромни крачки към развиването на гъвкави екрани, като постоянно чуваме клюки, че Samsung може би ще пуснат сходен артикул още идната година.

 Samsung готви сгъваем смарт телефон
Samsung готви сгъваем смарт телефон

Технологията към този момент е патентована

Затова не бихме били сюрпризирани, в случай че и съперниците им от Купертино съумеят да основат джаджа, сходна на MacPad Pro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР