Когато хората се срещат на 30, 40 и по-късно години,

...
Когато хората се срещат на 30, 40 и по-късно години,
Коментари Харесай

6 признака, че сме готови за секс с този, с когото излизаме

Когато хората се срещат на 30, 40 и по-късно години, те постоянно премислят това, което е изглеждало естествено, когато са били по-млади.
Най-вероятно на по-крехка възраст сме много по-смели и се усещаме добре във връзка с половото си държание, само че нито тогава, нито в този момент не съм желала да бъда полова, в случай че чувствам и другарство, лесна и открита връзка и опция за дълготрайна връзка.
Ако не бях омъжена и трябваше още веднъж да излизам на срещи, към момента щях да желая тези три неща. Ако сте нов или сте още веднъж назад в играта за запознанства, ето шест признака, че сте подготвени за секс с нов сътрудник.

Искрено харесвате индивида, с който излизате
Ще ви е комфортно да го запознаете с вашите другари. Разбира се, това не е наложително, само че е добър индикатор. Не е за изпускане, в случай че имате някакви терзания за новото си гадже, и другар ви каже „ Какъв прекрасен човек е той! ".

Имате открити полемики за секса
Всеки път, когато се повдигне тематиката за секса, вие обсъждате своите усеща и желания. Не са малко случаите, когато сега на истината, и на двамата ви излиза наяве, че няма искра посред ви. Затова е добре авансово да сте подложили на тест, даже устен, дали сте съвместими в леглото или не.

Вече сте посочили обвързаност един към различен
Трети сигнал за подготвеност е, че към този момент сте посочили обвързаност един към различен - допиране на ръката или коляното, до момента в който говорите, леки целувки, задържане на погледа, доверяване на интуицията, когато усетите докосването на отсрещния. Вече сте обсъждали секса и сте сигурни, че и двамата гледате на интимността от сходна позиция.

Споделяте част от историята си
На какъв брой години бяхте, когато за първи път имахте връзка? Какви уроци научихте? Какви очаквания и разочарования сте изпитали с интимността? Нарушители на покупко-продажби? Ако разказвате един на различен за някакво полово прекарване в предишното, може би към този момент сте подготвени да бъдете интимни и в сегашното.

Мислили сте за равнището на комфорт един на различен във връзка с секса
Помислете за вашето и неговото равнище на комфорт за това къде ще вършиме секс. Дали ще е на ваш терен или на негов, дали ще е в хотел или навън измежду природата, изборът е ваш и към този момент сте го прехвърляли няколко пъти през главата си.

Фантазирали сте или сте си мечтали „ да го извършите "
Чувствате се добре и нямате гласове в главата си, които да ви предизвестяват да дърпате спирачката на плътската фамилиарност. Познавате се задоволително добре, с цел да почувствате доверие и съгласуемост. Вече сте имали мечти за това по какъв начин и къде се случва първият път посред ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР