Когато хора като Христо Иванов и Калин Калпакчиев, един път

...
Когато хора като Христо Иванов и Калин Калпакчиев, един път
Коментари Харесай

Петков: Калпакчиев трови системата

Когато хора като Христо Иванов и Калин Калпакчиев, веднъж имат една позиция, а различен път имат друга позиция, това ме кара да мисля, че тези хора гледат на Висшия правосъден съвет като на мешерето, а на Прокуракурата – като на момата, която желаят. Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " водачът на партия АБВ Румен Петков.  Това свърталище  ежедневно отравя атмосферата към правосъдната система. То е с доста значителен принос за ударите върху нея, точно то подхранва част от рецензиите на европейските ни сътрудници, разяснява още Петков.

" По принцип ние от АБВ сме избягвали мненията за кадровите решения в правосъдната система, за избрани решения на съда, избрани стъпки и дейности на другите звена и институции, ангажирани с правораздаването. Но случая с Полфрийман е фрапантен. И той за жалост потвърждава едни волунтаристични двойни стандарти, които са грозни. Когато се разгоря абсурдът с жилището с асансьора, с цената на жилището на госпожа Цачева - и Цветанов, и Цачева си отидоха незабавно. За ръководителя на Върховния касационен съд (Лозан Панов – бел. Ред.), обаче, това не важи. Тези двойни стандарти отвращават. И по тази причина и хората се отнасят по този метод ", добави Румен Петков.

За почналата акция за Местни избори 2019 и поддръжката на АБВ за Мая Манолова за кмет на София, водачът на партията посочи, че всевъзможни " опити тя да бъде яхната или гушната от която и да е подкрепящите обединения, не са положително държание, първо, и второ, тя също от своя страна не трябва да фаворизира който и да е. " И предизвести, че партията му не е подписала празен чек, когато е оповестила поддръжка за Мая Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР