Когато говорим за сродни души, си представяме човека, когото всички

...
Когато говорим за сродни души, си представяме човека, когото всички
Коментари Харесай

5 вида сродни души, които ще срещнете в живота си и как да ги разпознаете

Когато приказваме за сродни души, си представяме индивида, който всички търсим. Това е оня, който срещаме и незабавно разбираме, че това е той. Влюбваме се, ставаме неразделни и се разбираме без думи. Срещаме ги в миг, когато минимум ги чакаме, само че и когато имаме най-голяма потребност от тях. И макар обстоятелството, че тези връзки могат да свършат и да разбият сърцата ни, всяка от тях може да ни промени и да ни научи на доста.

Ето пет вида сродни души, които се появяват в живота на всеки от нас в един или различен миг от живота ни.

1. Сродната душа на непознатия

Човек, който срещаме инцидентно, и който внезапно е завладял по някакъв метод сърцето ни, е сродна душа. Може би сте пътували в същия рейс, аероплан или сте се натъкнали на него на улицата или в магазина. Може да го срещнете на всички места. И когато това се случи, незабавно усещате, че сте го разпознали, само че нямате опция да разберете от кое място. Може да е някой безценен за вас човек от предишния ви живот. Общуването ви с него може да е доста малко, само че той споделя с вас мъдростта, която би трябвало да бъде чута от вас. Това могат да бъдат думи на самопризнание, подтик в вярната посока или възприятие на комфорт.

2. Сродата душа на лечителя

Този човек е другар, който се появява с избрана цел. Той идва при вас, когато имате най-голяма потребност от него и обезверено се нуждаете от някого, който да ви разкрие потребен житейски урок. Вашата лекуваща сродна душа усеща болката, която изпитвате, и остава до вас, с цел да ви помогне да излекувате прочувствените си рани. Въз основа на всичко, което този човек е направил за вас, вие изпитвате дълбока признателност.



3. Сродна душа с трансформираща мощ

Този вид сродна душа навлиза в живота ви в миг, когато имате потребност от смяна. Целта му е да ви раздруса, да ви провокира, да ви тласне и преобърне усещанията ви за живот с главата надолу. Когато срещнете този вид сродна душа, изпитвате мощни пристрастености и ненадейно възприятие на обич. Такъв човек ви кара да погледнете на нещата по нов метод и да помислите за проектите и живота си. Възможно е в един миг вашата трансформираща сродна душа да изчезне от живота ви. Но посредством взаимоотношенията си с нея вие ще преминете през извънреден житейски и нравствен напредък и ще се сдобиете с по-голяма вътрешна мощ. Вече няма да се страхувате да излезете от зоната си на комфорт и да преследвате самоуверено фантазиите си. Обикновено този вид сродни души срещаме измежду кръговете си от другари, само че е изцяло допустимо и да се влюбим в тях.

4. Сродна душа близнак

Вашата сродна душа близнак ви оказва помощ да преодолеете прочувствените и духовни бариери. Това е човек, с който имате опция да говорите с часове, а тематиките за диалог сред вас няма в никакъв случай да свършат. Вие мислите еднообразно и взаимно се допълвате. С такава сродна душа умерено може да заформите интимна двойка или другарство за цялостен живот. В момента, в който срещнете своя близнак, изпитвате възприятие за целокупност. Мислите, че го познавате цялостен живот. Връзката ви е естествена и лесна и рядко се разделяте. 

5. Божествена сродна душа

Този вид сродна душа търси всеки от нас. Вашата същинска обич или божествена сродна душа е индивидът, с който ще прекарате целия си живот, в случай че имате шанса да го срещнете. Тази сродна душа е композиция от всички горепосочени видове. Изпитвате възприятие за аналогия. Имате чувството, че като че ли го познавате през целия си живот, изпитвате мощно привличане, невероятна обич и надълбоко другарство. Напълно е допустимо още при първата си среща с тази душа да усетите обич от пръв взор, съпроводена от неспокойствие, разклащане на всичките ви сетива, прилив на позитивна сила и благополучие. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР