Когато говорим за неуверени хора, обикновено си представяме плах, зачервен

...
Когато говорим за неуверени хора, обикновено си представяме плах, зачервен
Коментари Харесай

4 типа нарцистично поведение, които издават неуверената личност

Когато приказваме за неуверени хора, нормално си представяме нерешителен, почервенял от терзание човек. Това доста постоянно е по този начин. Но нерядко неуверените хора основават тъкмо противоположното усещане в устрема си да прикрият своята колебливост. Всеки човек от време на време демонстрира нерешителност, освен това по разнообразни аргументи. Било при постъпване на нова работа, било при решения от финансов темперамент. Но никой не подозира сходно качество у хора, които наподобяват мощни. Това демонстрира единствено, че неувереността има доста лица! Номерът е да ги разбираем! Тук ще ви посочим 4 вида държание, по които да разпознавате неуверените хора.

1. Неуверените хора се пробват да основат у вас възприятие за малоценност . Подлагате ли на подозрение личната си стойност, когато сте с даден човек? Изтъква ли той непрекъснато мощните си страни? Ако по принцип нямате проблем със самочувствието, само че в наличието на избран субект стартирате да се съмнявате в себе си или изпитвате чувството, че стоите по-долу от него, най-вероятно имате работа с някого, който проектира личната си нерешителност върху вас.

 2. Неуверените хора изпитват нужда да показват триумфите си : не е нужно неувереният човек да се прави на мощен пред хората, с които поддържа връзка, чрез държанието си. Често му е задоволително да се хвали с разточителния си метод на живот, неповторимата си биография или фантастичните си фамилни връзки. Това е неговият метод да убеди самичък себе си, че е стойностен.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР