Когато говорим за живота и външния вид на жените, в

...
Когато говорим за живота и външния вид на жените, в
Коментари Харесай

НЕ на клишетата: 11 снимки, които ВДЪХНОВЯВАТ да приемаме себе си такива, каквито сме

Когато приказваме за живота и външния тип на дамите, в обществото (за положително или зло) има много стандарти и стандарти. Френската художничка Сесил Дормо сътвори забавни илюстрации, с които въодушевява доста дами по света да се обичат тъкмо такива, каквито са. Несъвършенства по тялото, „ срамни “ усеща като самотност и обезсърчение, полови стандарти – Сесил споделя изобретателните си изображения, с цел да ни подсети, че би трябвало да се одобряваме и да не се срамим от себе си.

„ Понякога животът ни не дава отговор на това, което обществото чака от нас. Няма единствено един верен метод да живееш живота си. Обичам да приписвам част на несъвършенството и се пробвам да бъда допустимо най-автентична. " - споделя Сесил. Тя си дава сметка, че позитивността към себе си е тематика, по която доста се приказва и даже от време на време се преекспонира.

Сесил не желае да изпада в крайности, въпреки че изкуството ѝ от време на време отразява такива, с цел да изпрати обръщение. „ Предполагам, че всичко е обвързвано с салдото и да осъзнаеш, че самооценката не значи безусловно да си купиш маска и свещи, а в действителност да се вслушваш в себе си и да се оставиш да живееш в мир. “ В галерията събрахме някои от най-интересните илюстрации на Дормо, които може да ви накарат да преосмислите някои обществени клишета.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР