Когато говорим за футбол, рядко първата ни асоциация са шкембета

...
Когато говорим за футбол, рядко първата ни асоциация са шкембета
Коментари Харесай

Бивша звезда на Арсенал и Манчестър Сити шокира с шкембе и паласки (СНИМКА

Когато приказваме за футбол, рядко първата ни асоциация са шкембета или паласки. Освен, в случай че не приказваме за по този начин наречената „ неделна лига “ или по нашенски - махленските дербита. Това изяснява за какво сме шокирани от визията на една от някогашните звезди на британските Арсенал и Манчестър Сити - Самир Насри.

Французинът събра погледите в обществените мрежи през миналите дни, откакто бе сниман по време на всекидневен мач с екипа на Марсилия, а очевидно физическото му не подхожда на 34-годишнен някогашен френски национал.

Насри публично разгласи, че приключва кариерата си преди няколко седмици, откакто в продължение на година и половина не съумя да си откри нов тим, откогато бе освободен от белгийския Андерлехт.

През 2018 година той получи наказване за приложимост на неразрешени субстанции, което принуди турския Анталяспор да го освободи от отбора.

Следващата година Уест Хям се опита да възроди кариерата му, само че точно там стана ясно, че, считаният в миналото за един от най-хубавите плеймейкъри в света състезател, е оставил зад тила най-силните си години.

През през 2008 година той е едно от звездните попълнения на Арсен Венгер в лондонския Арсенал, а три години по-късно става част от шампионския отбор на Манчестър Сити. След идването на Давид Силва обаче губи титулярното си място и отпътува чартърен в Севиля, само че и там не оставя необикновен отпечатък.

Самир Насри завърши кариерата си с 522 мача, 73 гола и 93 асистенции.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР