Когато главният изпълнителен директор на BlackRock Лари Финк предупреди за

...
Когато главният изпълнителен директор на BlackRock Лари Финк предупреди за
Коментари Харесай

Предупреждението за пенсиониране подчертава борбата около най-трудния проблем на финансите

Когато основният изпълнителен шеф на BlackRock Лари Финк предизвести за задаващата се „ пенсионна рецесия “ тази седмица, той освен насочи вниманието към от дълго време гръмък публичен проблем, само че също по този начин акцентира бизнес опция, която неговият паричен управител, неговите противници и застрахователи се надяват да култивират.

Държавите по света се борят да финансират компенсации за напреднала възраст, защото дълголетието се усилва, само че Съединени американски щати имат изключително изострен проблем, защото повече от 4,1 млн. Американците се пенсионират всяка година — или плануваните 11 200 души всеки ден от в този момент до 2027 година

Системата за пенсиониране в Съединени американски щати на стойност 38 трилиона $ е една от най-големите в света и работодателите в Съединени американски щати бяха измежду първите, които минаха от пенсии с дефинирани приходи към проекти с дефинирани вноски. Започвайки преди към 40 години, те всъщност трансферираха отговорността за финансиране на пенсионирането от работодателите на чиновниците.

Много наранени служащи —...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР