Когато фактите говорят, можем да оставим другите. Когато има работа

...
Когато фактите говорят, можем да оставим другите. Когато има работа
Коментари Харесай

Борисов: Когато има работа и високи доходи, не мислим за глупости

 " Когато обстоятелствата приказват, можем да оставим другите. Когато има работа и високи приходи, не мислим за други нелепости. Тук бяха поляни, в този момент има цех. Тук има хора, които още си спомнят Възродителния развой ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Кърджали.

Той е на посещаване в профилирания цех за производството на каучукови, пластмасови и железни съединения за спирачните системи на международно известни автомобилни марки край Кърджали. С него са и председателката на Народно събрание Цвета Караянчева, министърът на финансите Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев, икономическият министър Емил Караниколов и посланикът на Турция в България Хасан Улусой.

" Благодарности към държавното управление не са нужни, това ни е работата. Доколкото знам, междинната работна заплата е 1 500 лева, с 13-та и 14-та заплата. Все повече българи се връщат, тъй като в тези високотехнологични паркове би трябвало да работят и високо готови и работливи хора ", съобщи Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР