Когато един мъж има чувства към някое момиче, тези чувства

...
Когато един мъж има чувства към някое момиче, тези чувства
Коментари Харесай

12 знака, че той определено си пада по теб

Когато един мъж има усеща към някое момиче, тези усеща спадат към две категории. Или приказваме за тази лека и блага обич, която се показва с отдадени и топли усеща, или за това надълбоко и бясно прочувствено боготворене, което граничи с фикс идея.

Точно по този начин – ето по какъв начин да познаеш дали той в действителност си пада по теб:

1. Прави ти доста дарове и обича да те глези

Мъжете, които са същински бясно влюбени в половинките си, поставят спомагателни старания, с цел да накарат девойките си да се ухилен. Той ще те обсипва с дарове и ще прави неща единствено тъй като ти харесват – без задни мисли.

И в случай че прави всичко това, най-вероятно има много мощни усеща към теб.

2. Той не стопира да приказва за теб пред приятелите си

Знаеш по какъв начин обичаме да приказваме на приятелките за мъжете, с които излизаме, в случай че доста си падаме по тях? Е, мъжете също го вършат. Ако в действителност е вманиачен по теб, той няма да спре да споделя на всички за теб.

3. Докато сте още просто гаджета, той пробва да направи нещата по-сериозни

Силно имаме вяра, че когато един мъж е бясно влюбен в дадена жена, няма терзания да се обвърже съществено с нея. Ако той непрекъснато увърта, когато стане дума за това, евентуално възприятията му към теб не са толкоз същински.

Един мъж, който си е паднал по момиче, няма да се тормози да се обвърже съществено – даже и да е в границите на няколко месеца, нито пък ще чака да мине избран интервал преди да показа половинката на родителите си.

4. Няма нищо срещу да прекарва по-голямата част от времето си с теб

Ако в действителност е вманиачен по теб, той няма да те пренебрегва. Вместо да бъдеш просто дребна част от живота му, той ще направи по този начин, че времето, прекарано с теб да стане негов приоритет.

Когато си влюбен, искаш да бъдеш към този човек. Така че в случай че той има съществени усеща, не е ли разумно да поставя старания да прекарва доста време с теб?

5. Показва те на другите хора

Мъж, който счита, че ти си най-страхотното нещо, което му се е случвало, в никакъв случай няма да те пази в загадка. Ще те среща с всички и даже ще се хвали с всяко твое достижение.

6. Казва ти, че те обича

Да, някои мъже биха употребявали тези думи, с цел да злоупотребят с дамите, само че въпреки всичко има сексапил в тази фраза. Ако прави и останалите неща в листата, значи в действителност ви обича.

7. Хващаш го да те гледа с боготворене

Гледа ли те с мъждив, изпълнен с любов и благополучие, на който е кадърен единствено един влюбен мъж? Ако е по този начин, това издава, че в действителност си пада по теб по-силно, в сравнение с думите могат да изразят.

8. Забелязва неща, които останалите не виждат

Това е простоват метод да схванеш дали един мъж те харесва. Той знае къде имаш най-силен гъдел и вижда на какви филми плачеш. И вместо да ти споделя, че нещо е неприятно, те кара да се чувстваш добре за всичко, даже и за минусите си.

9. Не е благополучен, в случай че и ти не си

Когато един мъж същински те обича, той желае да те вижда щастлива. Ако те чуе да казваш нещо, което и минимум да загатва, че не се чувстваш добре, той ще даде всичко от себе си, с цел да го поправи. Ако не наподобява, че го е грижа за щастието ти, най-вероятно е влюбен в това, което му даваш, само че не и в теб самата.

10. Винаги разисква и ти разказва за всичко, което му се случва 

Когато нещо огромно ти се случи, първият човек, на който го казваш, е някой, който обичаш, нали по този начин? Е, би трябвало ли да споделяме повече?

11. Забелязваш, че е доста гальовен към теб

Не питай за какво, само че когато един мъж в действителност си пада по теб, той ще се отнася по този начин, като че ли си от порцелан. Той те прегръща, само че нежно, държи те мощно, само че внимателно. Ще знаеш защо приказваме, когато го видиш.

12. Има очи единствено за теб

Той не вижда, когато другите девойки флиртуват с него. Не влиза в Инстаграм, с цел да харесва фотосите на секси дами. Може да мисли единствено за теб – и тъкмо такава би трябвало да бъде любовта!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР