Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато говори

...
Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато говори
Коментари Харесай

Борисов изненадващо се включи в ефир: Отговори на Асен Василев за Радев


Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата, това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред NOVA в изненадващо включване по отношение на изказванията на " " за негови чести срещи с президента.

" Аз по телефона не съм разговарял дори с и един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа ", добави Борисов. 

" Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отхвърли от тях. Сега се отхвърли и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в се отхвърли от тях. се отхвърли от тях иги назова " дилетанти ", напомни той. 

" Извинявайте г-жо, само че аз не знам кадър на да е върнат в ръководството. ли е нашият конкурент на кмет на Велико Търново и е върнат кадър? Ако някой е управлявал по времето на, това значи, че не може да работи повече ли? Защото тези дилетанти са решили да се упражняват. Аз в случай че бях на щях да върна всички граничари изгонени от Рашков на границата ", обърна се той към Мира Иванова.  

" Не мога да понасям лъжците, големи групи да се разочароват от тях и единствено вие да намирате съгласуваност сред Радев и мен ". 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР