Когато един човек е агресивно настроен срещу друг, това може

...
Когато един човек е агресивно настроен срещу друг, това може
Коментари Харесай

Психологически тормоз: как да се защитите от енергийна атака

Когато един човек е нападателно надъхан против различен, това може да окаже мощно отрицателно въздействие. Независимо, че самата конфигурация не води до физическо принуждение, експанзията, която се крие в индивида, съдържа мощен поток от отрицателна сила.

Такава сила е способна освен да окаже психическо влияние, само че също и да повлияе на организма ви.

Все отново би трябвало да се означи, че ще почувствате сходно неподходящо въздействие единствено в случай че негативната сила има ясно направление, т.е. индивидът се концентрира съответно върху вас.

В случай на изблик на експанзия (не във физически план) вие усещате енергийна офанзива, стартирате да се чувствате неприятно, да проявявате уязвимост, да увеличавате броя неприятни събития в живота.

Нужно е да кажем, че психическата офанзива не всеки път е преднамерена – човек може неумишлено да я провежда.

Също се случва когато човек е претърпял доста мощни негативни страсти и най-после сте му попречили. Например човек се е стремил към своите цели, доста е желал да направи нещо или да получи, а вие инцидентно сте го разсеяли или сте му попречили. Също може би инцидентно сте му напомнили за някой, който той не може да понася.

Но има и умишлени енергийни набези. Това се случва когато човек ви желае предумишлено злото и даже желае да трансферира отрицателната сила върху вас самичък или благодарение на трети лица.

3 метода да се отбраните от отрицателното влияние

Описаните по надолу способи на самоотбрана против отрицателното влияние би трябвало да се извършват невъзмутимо. За начало би трябвало да потренирате няколко седмици в домашни условия заран и вечер, преди и след сън.

По принцип се избира един или два метода за отбрана. При това отбраната е ефикасна единствено тогава, когато  не желаете злото на индивида, който ви нападна с отрицателна сила.

1. Въображаемата отбрана или „ Аз съм празнота “

Когато усетите върху себе си отрицателно въздействие, се отпуснете, представете си въздух, празнота и се поставете под удар. Представете си по какъв начин ударът минава през вас, т.е. през въздуха и се разсейва като пушек. Като не би трябвало да се съмнявате, а да вършиме всичко невъзмутимо.

2. Екзестенциалната ограда или „ Квит сме “

Когато почувствате върху себе си удар отрицателна сила, просто си помислете „ Квит сме “, като останете спокойни и не отвръщате. Ще усетите по какъв начин казусът изчезва. Просто отрицателната сила, която сте изпитали върху себе си, може би е станала резултат от ваши неприятни действия, осъществени в предишното. В последна сметка всичко, което човек прави, се връща към него като бумеранг.

3. Поведенческото прикритие или обособяване от социума

Намерете в графика си ден, когато нямате каузи за извършване или са малко и незначителни. Просто би трябвало да се отскубнете от всичко в близост. За тази цел изключете телефона, не говорете нищо, не гледайте  телевизия, не сядайте на компютъра и не четете вестници и списания. По-малко придвижвания, умерено дишане и ударът от отрицателната сила ще „ отскочи “ от вас и ще се върне към този, който го е пратил.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР