Когато Джими Фалън е на екран, човек не може да

...
Когато Джими Фалън е на екран, човек не може да
Коментари Харесай

ШОК И СМУТ: Мадона се разчекна в тв студио и вдигна роклята си пред цяла Америка

Когато Джими Фалън е на екран, човек не може да е сигурен дали обстановките в студиото му не са просто инсценирани за да предизвикат публиката, само че несъмнено съумя да го шашне да във " Вечерното шо " ”, когато се качи и легна в предизвикатлена поза на бюрото му.

До неловкия за водещия миг докара диалогът за писателя Джеймс Балдуин, за който показа, че е огромното ентусиазъм за шоуто й " Мадам X ".

Фалън направи комплимент на като й сподели, че е добра в забъркването на неприятности.
свързани новини6166на 27.09.2021
Екстравагантната певица непринудено реши да потвърди думите му и без капчица терзание реалокира нещата от бюрото му и се приплъзна по похвърността му като змия. Певицата се разположи комфортно, легнала по стомах и стартира да театралничи като за фотосесия, поклащайки леко единия си крайник.

Джими я помоли да спре, даже смъкна сакото си, с което се опитваше да прикрие това, което късата рокля на не съумя, заяви Би Ти Ви.

През цялото време по лицето на водещия се четеше лек потрес и ужас. Но музикалната дива не беше и грам смутена от постъпката си, дори реши да приключи грандиозно своето осъществяване като слезе от бюрото и подвигна роклята си пред камерите и цяла Америка.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР