Когато човек търси онази истинска, неподправена любов, обикновено го прави

...
Когато човек търси онази истинска, неподправена любов, обикновено го прави
Коментари Харесай

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес – история за истинската любов

Когато човек търси онази същинска, неподправена обич, нормално го прави по този начин като че ли бере цветя – без прибързано бързане. Води се напълно от вътрешното си възприятие, че приказката е някъде зад ъгъла и няма за какво да прибързва, тъй като тя ще е там в уречения час и ще го чака.

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнис са една от двойките в Холивуд, които впечатляват с дълги взаимоотнишение, мощна обвързаност и почитание. Той и брачната половинка му Дебора са същинско доказателство, че моногамните взаимоотношения са вероятни тогава, когато откриеш индивида, който те добавя по най-хубавия метод. Животът ги понася на пухените длани на любовта, а оттова нататък те стартират да гледат на света с детинско удивление. Това е и повода да са дружно от цели 26 години.

Любовта им победи над всички житейски тествания и трансформира възрастовата им разлика от 13 години в незначителна подробност. През април Хю Джакман не пропусна да означи общия им празника  по покъртителен метод:„ Днес чествам 26 години от сватбата с невероятната си брачна половинка. Всеки един ден е изпълнен с доста смях, наслада и игра на табла. Деб, ти си светлината в живота ми. Обичам те с цялото си сърце! “

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @thehughjackman

Преди време артистът показа, че двамата са сключили скришен пакт, който съблюдават и до през днешния ден.

„ Когато с Дебора се оженихме, сключихме пакт, че когато става въпрос за значими решения в живота ни, постоянно ще се допитваме един до различен, кое е приоритет за фамилията ни “, сподели тогава Хю Джакман.

Искрата сред тях пламва, когато се срещат на снимачната площадка на австралийския сериал " Корели “ " през 1995 година. Дебора е на 40 години и може да се похвали с триумфи в професионален проект, до момента в който 27-годишният Хю слага основите на кариерата си. Младият артист се влюбва до уши от пръв взор.

Двамата признават възприятията си един към различен, като Дебора  не е напълно сигурна дали разликата във възрастта им няма да се окаже пречка. Любопитен факт е, че преди това Фърнес се зарича да не излиза с мъже, които са по-млади от нея. А Вселената както постоянно знае по какъв начин да извърши това, което на бърза ръка сме зачеркнали, и то го прави с майсторско чувство за комизъм.

„ Тя се опитваше да измисли несъществуващи аргументи да се раздели с мен “, споделя през смях артистът. Джакман обаче съумява да я убеди в сериозните си планове, като след няколко месеца й предлага брак. „ Аз съм доста колеблив човек и Деб го знае. Мога да преброя на пръстите на една си ръка какъв брой пъти в живота си съм бил уверен в нещо. И решението да остана до края на живота си с нея беше едно от тях “, споделя той.

Впоследствие Фърнес споделя заветното „ да “и година по-късно минават под венчило.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @thehughjackman

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР