Когато човек се сблъска с тежка диагноза, каквато е множествената

...
Когато човек се сблъска с тежка диагноза, каквато е множествената
Коментари Харесай

Пореден смел ход от Селма Блеър

Когато човек се сблъска с тежка диагноза, каквато е множествената склероза, няма доста избори. Може да се съобщи на заболяването или да реши да се бори с всевъзможни вероятни способи. Последното избира да направи Селма Блеър.
 Селма Блеър, Мишел Пфайфър, Dancing With The Stars и по какъв начин актрисата развълнува всички
Актрисата, която захвърли бастуна, с цел да танцува

Селма Блеър и присъединяване й в Dancing With The Stars

51-годишната актриса разбра за болестта си през 2018 година. Оттогава прави всичко допустимо, с цел да осведоми почитателите си за него, както и да въодушевява всеки различен, който страда от множествена склероза, за това по какъв начин да продължи живота си.

Сега Блеър и дизайнерът Исак Мизрахи пускат специфична сбирка облекла, предопределени за хора с увреждания. " Всичко се подреди съвършено. Натъкнах се на Исак в един ресторант в Ню Йорк малко откакто получих диагнозата. Помня, че му споделих: Надявам се един ден да можем да създадем облекла, които са налични за хора с увреждания и освен ", споделя тя. " И ето ни през днешния ден. "

Самият Мизрахи пък споделя пред People, че се усеща късметлия, че пред него се отваря сходна опция. " Аз съм човек, който се интересува от демократизирането на нещата, от това те да са налични за всички. "

Колекцията включва облекла, които се обличат, носят и събличат елементарно. Те са от качествени разтегливи материи, закопчалките са магнитни, шевовете - скрити, а деколтетата - комфортни. Панталоните са конструирани по този начин, че да са подобаващи за хора, които употребяват инвалидни колички. Продуктовата линия е от 15 продукта, като цените са сред 49 и 129 $.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР