Когато човек е талантлив, той може да прави много неща.

...
Когато човек е талантлив, той може да прави много неща.
Коментари Харесай

Само на 19, а вече истинска звезда: Лидия с красива изненада за феновете

Когато човек е надарен, той може да прави доста неща. Много са артистите, които стават известни с песни в един съответен род и в никакъв случай не го напущат. Цялата им кариера се развива съвсем напълно в дадения музикален жанр, въпреки да имат гений да вършат и друга музика. Така да вземем за пример всички знаем, че Десислава може да пее отлично поп, соул, само че също и поп-фолк и национална музика. Същото се отнася обаче и за по-младото потомство актьори, измежду които несъмнено попада името на прелестната Лидия.

Виж още:

Талантливата 19-годишна певица набра много бързо огромна фенска маса, която чака с неспокойствие всеки нов план, който тя им предлага. Известно е, че Лидия е продуцирана от различен млад и доста сполучлив реализатор - Галин, който се оказва има освен положително око, само че ухо за надарени хора. 

Съвсем скоро чаровната певица направи кавър на песента " You broke me first " на Tate McRae. Интерпретацията на Лидия е доста красива и нежна, а явно и Десислава е на същото мнение. Певицата е оставила сърце в мненията. Феновете пишат, че осъществяването на Лидия им е подействало доста добре, даже са се разчувствали. Очевидно е, че Лидия умее да опитва с гласа и звученето си.

Виж още:

" Работила съм цялостен живот, с цел да бъда това, което съм през днешния ден, и макар че не е доста, се гордея, че не се отхвърлих в моментите, в които се предполагаше, че би трябвало да го направя. Обичам работата си и съм признателна на всички, които ме поддържат и ми помогнаха да стигна дотук. Рязко ми се наложи да порасна, да заживея сама в столицата, преди да навърша пълноправие, да работя, да пътувам и да сменя напълно кръга от хора, с които съм привикнала. Не знам дали бях подготвена за тази смяна, само че съм щастлива, че ми се случи. ", показа преди време в свое изявление пред " Телеграф " Лидия, която следва фантазията си от 7-годишна. 

" Детството ми мина по сцените, концертни и конкурсни. Детската ми стая беше постоянно облепена в плакати на обичаните ми артисти, към този момент 12 години музиката е неразделна част от мен ", споделя още Лидия, чиято първа премия била на конкурс в Сливен, когато била едвам на 8 години. 

Иначе разказва себе си като интроверт в живота, само че на сцената може да бъде която си пожелае. " Лидия на сцената може да бъде каквото пожелае, одобрявам с интерес провокациите да влизам в разнообразни функции. Лидия в живота е безспорен интроверт. Аз съм човек, на който може да се разчита, мъчно се поверявам. Имам малко, само че изпитани другари, които доста обичам. Обичам още животните, хубавото кино, хубавото вино, природата и самотата ", споделя още тя пред изданието.

Виж още:

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/lidia_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР