Когато батерията започне да ви предава, ви се налага да

...
Когато батерията започне да ви предава, ви се налага да
Коментари Харесай

С този трик батерията на телефона издържа до 4 дни

Когато батерията стартира да ви предава, ви се постанова да зареждате все по-често телефона си. Стига се до миг, в който той би трябвало да стои включен съвсем непрекъснато в зарядното устройство.

Противно на всеобщо публикувания мит, телефонът никога не би трябвало да се зарежда на 100%. Вероятно множеството от вас позволяват тъкмо тази неточност, тъй като по този начин са ви посъветвали, когато сте си купували телефона.

Представители на компания, която се подрежда измежду най-големите производители на акумулатори за мобилни телефони, споделят, че зареждането на батерията на 100% е голяма неточност.

Те разкриват, че когато батерията се зареди напълно, стартира да генерира електричество на дребни порции, а това оказва помощ за поддържане на положението й. Без оглед на това дали си давате сметка или не, по този метод допринасяте за износването на батерията ви за доста по-кратък период от време. Това значи, че наложително би трябвало да изключите вашия телефон преди да се е заредил напълно.

Същата компания поучава да зареждате телефона си постоянно и на дребни порции.

По този метод си гарантирате, че ще можете да го употребявате по-дълго време без батерията да ви основава проблеми.

Освен това всеки притежател на мобилен телефон би трябвало да знае, че батериите са извънредно чувствителни на прегряване. Специалисти предлагат по време на зареждането на батерията да сваляте капака на телефона.

Ако спазвате всички тези правила, ще можете да употребявате мобилния си телефон по-дълго време - цели 4 дни, без да се постанова да го зареждате.

тагове батерия телефон зарядно
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР