Кога отново ще има спорт? Отговорът на този въпрос би

...
Кога отново ще има спорт? Отговорът на този въпрос би
Коментари Харесай

БГ спортът до края на пандемията

Кога още веднъж ще има спорт? Отговорът на този въпрос би затруднил даже и Венцеслав Стефанов. Очевидно следва още най-малко месец на обществена изолираност и домашни извършения. Ето и скромният ни опит да предвиждаме събитията.

4 април

Георги Иванов-Гонзо се реди на опашка за ориз с онази маска. Сещате се коя. Полицай го глобява с 5000 лв.. „ Ама аз, такова, кървавия гол… “, на вятъра се оправдава някогашният нападател на „ Левски “. Мартин Райнов и Петер Чех си взимат поука, до момента в който гледат репортажа за ареста.

7 април

Сензация - Димитър Бербатов се връща във футбола! Той не може да устои на офертата на „ Енергетик-БГУ “. Негови съотборници са Марадона и Питър Шилтън. Други тимове от беларуското състезание притеглят Пеле, двамата Роналдо, Димитър Пенев… ITV и „ Первый канал “ си поделят тв правата против 4 милиона бъдещи ваксини. Лукашенко кани всички мегазвезди на демонстративна оран с трактори БАТЕ.

11 април

Гимнастичките от ансамбъла се запасяват с храна за идващите 2 месеца. В числа - два сухара, половин ябълка и 50 грама сурови ядки. Илиана Раева ги следи непрекъснато с конферентна връзка.

13 април

" Левски " афишира нова акция - приходите от есемеси, с които левскарите напущат домовете си, отиват за януарската заплата на Холмар Ейолфсон. Оказва се, че събраната сума покрива единствено 40%. Национален осигурителен институт се смилява и обезпечава останалите 60%.

Снимка: Lap.bg

17 април

ЦСКА най-сетне получава позволение да строи в Борисовата градина. „ Това ще бъде стадион-красавец с потенциал 6000 болнични кревати, респиратори в съблекалните… Ще дава отговор на всички стандарти на УЕФА и СЗО “, впечатлен е Бойко Борисов.

19 април

Петър Стойчев научава за рецесията COVID-19 едвам след финала на плувния си маратон сред Северния и Южния полюс. „ Ето за какво край мен се плъзгаха делфини в каналите на Венеция “, осъзнава първенецът. Не разполага с защитна маска, само че за всеки случай при прибирането си на летище София носи плувна шапка. Глобяват го. Изолира се за 28 дни в язовир Студена.

bTV Репортерите: Кралят оттатък нулата Проследихме всяка стъпка на именития плувец Петър Стойчев по пътя към отбраната на международната му купа
22 април

Христо Стоичков най-сетне хваща вируса по време на голф в Маями. Обаче му става жалост, тегли му една и го пуска.

24 април

Йордан Лечков оспорва в съда легитимността на Българския футболен съюз и на Националния действен щаб. „ В тази страна има единствено един талантлив плешивец и това не е военачалник Мутафчийски “, припомня той.

25 април

Григор Димитров подема самодейност измежду тенисистите – снимай се за " Инстаграм " единствено по маска. И учтиво моли мнения да му оставят единствено дами, които пазарят след 10:30 ч.

28 април

Воден от убеждението, че професионален спорт няма да има в идващите две години, Кубрат Пулев хвърля ръкавиците и гордо се изпъва в униформата на лейтенант от запаса. Сформира отряд от доброволци въз основата в Белмекен. Видеата му в обществените мрежи изобилстват от учения по пукотевица, ръкопашен пердах и възторжени възгласи „ Ура! “. „ Ето тука се лекуват комплексите “, удовлетворен е Кобрата, до момента в който замислено разпростира средновековна карта на България.
Кубрат Пулев учи Андреа на пукотевица със снайпер (ВИДЕО) "Днес беше вманиачен ден ", написа певицата в "Инстаграм "

30 април

Валери Божинов дава обещание поддръжка за медиците – „ Трепни “ от балкона всяка вечер плюс мъдра мисъл във фейсбук. О, знамение – още на идната заран всички заболели са изцерени. Кризата завършва. Човечеството чества. Без Петър Хубчев. „ Не е време за усмивки. Чака ни сложен мач с " Царско село “, отсича треньорът на „ Левски “.

Три дни след края на пандемията

„ Дали оня вирус от Китай в последна сметка ще стигне и до Европа? Може би ще би трябвало да отложим един-два кръга от шампионата “, тревожи Емил Костадинов, до момента в който сладко се прозява на път към кабинета си в Бояна.

"
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР