Кое е по-изкушаващо – жените или сладките неща. А искате

...
Кое е по-изкушаващо – жените или сладките неща. А искате
Коментари Харесай

Кои са най-изкушаващите жени според зодията?

Кое е по-изкушаващо – дамите или сладките неща. А желаете ли да ги обединим в едно цяло. Заинтригуваща композиция. Но бъдете нащрек. Една дребна неточност и сладкото може да нагорчи. Искате ли разберете, какъв брой са сладки и изкушаващи, представителките на обособените зодии?

Овен – Горещ шоколад! Сексапилна и вълнуваща, тя би трябвало непрекъснато да е под нажежаване, с цел да има интерес. Тя не е десерт за всеки! А единствено за феновете на тръпката, страстта и мощните чувства.

Телец – Шоколад с кокосов заряд! Нежна, ароматна плънка, която постепенно, само че изрично превзема сетивата. Няма метод да се окапеш с нея, тъй като тя не губи хладнокръвие, не се разтича слепешката, а следва компактно своята цел.

Близнаци – Бонбони! На пръв взор наподобяват прекомерно ефирни, само че още с първото отхапване виждаш, че не е по този начин. Атрактивна осанка, последвана от по-твърда вафличка и най-после необикновено гальовен заряд. Абсолютен източник на многообразие и пристрастеност! Който, обаче, също има непреодолима потребност от многообразие. И пристрастеност!

Рак – Течен шоколад! Той не може да се яде просто по този начин. Трябва филийка, а за какво не и малко масло? Така и дамите от зодия Рак са нежни и уязвими, имат потребност от своята опора и сигурност, с цел да блеснат с най-сладкия си усет. И не бъркайте жестоко в буркана, че може да ви залепнат пръстите… за дълго.

Лъв – Карамел! За да се насладиш на неповторимия усет на карамела, би трябвало да имаш самообладание в приготовлението! Да действаш деликатно, тънко, нито прекомерно бързо, нито прекомерно постепенно. Ако си изиграеш картите вярно, ще имаш освен възвишен усет в устните, само че и най-прекрасната декорация в живота.

Дева – Шоколад с орехи! Твърд десерт и не постоянно ще успяваш да отхапеш от първия път! Възбуждаща недостижимост, предизвикателство с възвишен усет. Но внимавайте с хапката, тя може както да ви разтопи от наслаждение, по този начин и да ви счупи някоя коронка.

Везни – Ягода, покрита с шоколад! Дори да не ти се яде сладко, не можеш да се сдържиш! Тя е толкоз омайна, сладка и ароматна. Първата хапка е постоянно божествена, само че по-късно усещаш лекия кисел усет на нейните условия. Но въпреки всичко, той няма по какъв начин да помрачи сладостта, а и полезността на този изтънчен десерт.

Скорпион – Желе! Опърничав десерт, който би трябвало да ядеш единствено, в случай че не се страхуваш от изцапване или огромна хапка. Той те гали от началото до края, само че от него може и грубо да те заболи корема. Затова с дамите Скорпион би трябвало доста да се внимава. Те са постоянно в двете крайности – или носят мекост и наслада, или мощни болки.

Стрелец – Айро шоколад! Този усет може да се съпостави единствено с усета на шампанското. Нещо, което основава празнично чувство на фона на сивото всекидневие. Той носи посланието на буйния характер, на блясъка, само че и знае по какъв начин да гали сетивата!

Козирог – Пияна вишна! Тези бонбони не са за дребни момченца! А за зрели, постоянни и надеждни мъже, които могат да застанат паралелно то мощната жена, зодия Козирог. Тя е първокласна, тя се отличава от обичайния усет, само че опияни ли те, по този начин ще бъде за цялостен живот.

Водолей – Целувка! Тя е друга, с по едно и също време величествен и обикновен тип. Едновременно твърда и мека. Едновременно засищаща и караща те да копнееш за още. Но колкото е вкусна, толкоз и бързо се топи и изчезва. За да се радваш всеки ден на своята целувка, ще ти би трябвало голяма доза автентичност и самообладание. И да отхапваш постепенно.

Риби – Сладолед! Най-любимият десерт. Който от време на време води до цялостна взаимозависимост. Започваш и не можеш да спреш, даже да ти стане тежко. Тези дами постоянно ще бъдат измежду най-желаните и търсените. Защото притеглят освен с тип, само че и с превъзходен усет и мирис. Но го има и разновидността при нападателно отхапване да ви се сковат зъбите от мраз. Затова опитвайте деликатно и последователно.

   По материали на  www.beu.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР