Кое е по-добре от това да си успешен, известен и

...
Кое е по-добре от това да си успешен, известен и
Коментари Харесай

7 от най-богатите и могъщи двойки в света

Кое е по-добре от това да си сполучлив, прочут и с милиони зад тила си? Може би да си намериш сътрудник, който е също толкоз сполучлив, известен и богат.

Вероятно с многочислените задължения е мъчно да запазиш за дълго фамилната естетика, само че наподобява някои са намерили тайната на съжителството с друга звезда. И са се трансформирали в едни от най-щастливите, богати и могъщи фамилни двойки в света.

Изданието Time класира седем от тях, които са съумели да натрупат най-голямо положение и да изградят същински бизнес империи:

Том Брейди и Жизел Бюндхен

 Снимка 322995
Източник:

Нетно благосъстояние: 540 милиона $

Двамата са женени от 8 години и са измежду известните имена в своите промишлености. Красавицата Жизел Бюндхен е най-добре платеният супермодел в света. Том Брейди пък е третият най-добре заплатен играч в историята на американския футбол.

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

 Снимка 319480
Източник:

Нетно благосъстояние: сред 207 и 762 милиона $

Най-голямата щерка на американския президент Доналд Тръмп има фешън марка, а в това време е и консултант към Белия дом. Съпругът й от своя страна е консултант на самия държавен глава и притежател на колос в областта на недвижимите парцели. Освен огромни вложения за предходната година пред страната те са заявили и сбирка от творби на изкуството на стойност от 25 милиона $.

Бионсе и Джей Зи

 Снимка 320420
Източник:

Нетно благосъстояние: 1,16 милиарда $

Двамата са измежду най-известните двойки в Холивуд. Те подписаха брак през 2008 година и имат три деца. Голяма част от приходите им идват от продуциране, продажби на албуми, участия, само че и от стрийминг платформата Tidal, от частната им самолетна компания и марката им първокласно шампанско.

Еван Шпигел и Миранда Кер

 Снимка 322994
Източник:

Нетно благосъстояние: 3,44 милиарда $

Основателят на платформата Snapchat е един от най-богатите млади милиардери в Съединени американски щати със положение от към 3,4 милиарда $. Той се ожени за австралийския супермодел Миранда Кер по-рано тази година.

Марк Зукърбърг и Пресила Чан

 Снимка 309950
Източник:

Нетно благосъстояние: 74,2 милиарда $

Основателят на обществената мрежа Фейсбук печели първия си милиард на 23-годишна възраст, а неговата обичана от годините в Харвард е до него по целия път към триумфа. Те са семейство от 2012 година и са родители на две дъщери.

Бил и Мелинда Гейтс

 Бил и Мелинда с щерка си Фиби
Източник:

Бил и Мелинда с щерка си Фиби

Нетно благосъстояние: 89,6 милиарда $

Двойката разполага с голямо благосъстояние, само че огромна част от него отива за благотворителни цели. Те основават своята филантропска организация Bill & Melinda Gates през 2000 година, като до момента са дарили милиарди. Женени са от 23 години и имат три деца, които обаче няма да наследят огромна част от благосъстоянието на родителите си.

Джеф и Макензи Безос

 Снимка 322998
Източник:

Нетно благосъстояние: 92,7 милиарда $

Джеф и Макензи се срещат, когато двамата работят за капиталова компания. Малко по-късно подписват брак и са семейство от над 24 години. Скоро след сватбата двамата основават дружно Amazon. Те са и най-богатата двойка в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР