Кое е първото нещо, което прави преболедувал от COVID човек?

...
Кое е първото нещо, което прави преболедувал от COVID човек?
Коментари Харесай

COVID равносметка: Луиза Григорова със суперсили! Как действа карантината на духа ѝ?

Кое е първото нещо, което прави преболедувал от Коронавирус човек? Излиза на открито, несъмнено! Това е направила и актрисата Луиза Григорова дружно със фамилията си. 

Виж още: Димитър Бербатов изуми със фотография, на която демонстрира по какъв начин тъкмо гледа Шампионка лига

Знаете, тя, както и синът ѝ Бран, и брачният партньор ѝ, Мартин Макариев, също пипнаха заболяването. Пред камерите на NOVA Григорова показа, че тя е била " нулевият пациент " в тяхното семейство, само че като цяло няма визия по какъв начин, по кое време и къде се е заразила. В деня, в който вдигнала температура обаче, се била видяла и с приятелки - някои от тях бременни, други - с деца. За благополучие обаче никоя от тях не се разболяла. 

Виж още: Цвети на Криско с мъдра равносметка за ЧРД, инфлуенсърката се върна в предишното със снимка 

Иначе цялото семейство прекарало заболяването по разнообразни способи, с разнообразни признаци и друго лекуване. Така да вземем за пример Луиза не пила тежки медикаменти, защото кърми. Изпитанието било със сина ѝ, който не желал да пие изписаните от лекарите сиропи. Именно по време на Коронавирус боледуването Луиза Григорова открила, че майките имат суперсила, когато децата им боледуват. В момента, в който дребният Бран се разболял, тя не запомнила за своите болежки и напълно се отдала на грижите за сина си. 

Самата карантина ѝ подействала зле на духа. Според нея този локдаун като цяло работи пагубно на човешкия дух и креативизма. За ваксина обаче към момента не мисли. Тя съобщи, че тематиката ще бъде на дневен ред, когато спре да кърми.

Виж още: Една звездна мама най-накрая сподели лицето на своето малко момченце, трогна с послание 

Синът на Луиза Григорова, Бран, стана напълно наксоро на 6 месеца. През това време известната му майка не просто си върна формата, а наподобява по този начин, като че ли в никакъв случай не е била бременна.  " Върнах си старите килограми без да съм пазила диети и без да съм упражнявала. Природата си знае работата и женският организъм е по този начин доре фиктивен, че в случай че вие сами не предизвикате надебеляване с прекалено приемане на храна и залежаване, няма да наддадете доста по време на бременността. Аз не съблюдавам диета, само че се храня здравословно, а откогато Бран се роди, върша дълги разходки всеки ден – пропътувам не по-малко от 6 км. Това е страхотна подготовка за една млада майка ", споделя тя, представена от " Уикенд ". 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР