Кое е най-важното умение на ефективните служители? Компанията за подбор

...
Кое е най-важното умение на ефективните служители? Компанията за подбор
Коментари Харесай

Най-важното умение на ефективните служители

Кое е най-важното умеене на ефикасните чиновници? Компанията за асортимент на личния състав Hays дава нов отговор на този въпрос посредством особено изследване. Оказва се, че това е умеенето да се поддържа връзка. То е посочено от 36% от 22 хиляди интервюирани млади експерти. 25 % показват като най-важно умеене способността за решение на проблеми, 21 % - инициативността, 17 % - способността за съдействие.

Обучението на млади чиновници на основни професионални умения е главната задача, която стои пред работодателите, обобщават от Hays. Според анализаторите броят на младежите до 2030 година ще се усили с съвсем 80 милиона души. В същото време поради пандемията от ковид и ограничаващите противоепидемични мреки, 86% от просветителните стратегии за студенти и 83% за стажанти и стажанти са прекратени или преструктурирани.

Според отчета на Hays, днешните млади експерти на възраст от 15 до 24 години са по-уязвими на въздействието на ковид и рецесията, която той предизвиква, в сравнение с техните по -възрастни сътрудници. Наемането на млади чиновници през 2020 година понижава в международен мащаб с 9%, а за по -възрастните служители  - единствено с 4%.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР