Кое е най-търсеното бижу за 8март и предлагат ли мъжете

...
Кое е най-търсеното бижу за 8март и предлагат ли мъжете
Коментари Харесай

Подаряват ли мъжете бижута на своите половинки за 8 март?

Кое е най-търсеното украшение за 8март и оферират ли мъжете брак на своята половинка на този празник. Това попитахме за " Фокус " няколко столични търговци на бижута на връх празника на дамата.

" Най-търсеното украшение за подарък за 8-март, мисля че е годежният пръстен. Също се търсят обици, огърлици, гривни. Общо-взето по-бюджетни неща. Повечето мъже купуват годежни пръстени с брилянти, някои купуват и с циркон, само че болшинството купуват с натурален камък – безценен камък. " Това сподели представителка на един от златарските магазини в центъра на София. 

Според нея също се харесват по-светли нюанси като ярко синьо и по-светло зелено и уточни, че в този момент на мода са пръстени с по-бледи камъни. 

Мнението на различен продавач е, че се взимат най-вече огърлици и гривни, а пръстени се заобикалят. Според него годежни пръстени се подаряват за Коледа и Свети Валентин. " Всеки желае да подари елмаз, само че не на всеки му разрешава бюджетът. В момента са много настоящи пръстените с диаманти, които са с малко диамантче, към тях има по този начин наречената лазерна обработка, която имитира много по-голям да наподобява камъкът. И те примерно се избират като сурогат на един централен, огромен камък, който да е циркон, който е и по-изгоден. "

Търговецът означи, че след Ковид много повече младежи са почнали да търсят годежни пръстени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР