КОД е основан да защити огънчето на дясното, на правилното,

...
КОД е основан да защити огънчето на дясното, на правилното,
Коментари Харесай

Петър Москов: Причина за разделението вдясно са партийните елити

КОД е учреден да отбрани огънчето на дясното, на вярното, на смисленото, на ценностното. Много са хората, които имат вяра в това. КОД е техният глас. Колкото повече ставаме, колкото по-уверени сме в това, че гласът на малцинството не може повече да заглушава гласа на разсъдъка, толкоз по-бързо нещата могат да тръгнат в вярна посока.

Задачата, която КОД си слага в идващия парламент е да бъде катализатор на огромно дясно обединяване, което да реши същинските проблеми на България, а това са зависимостите. Управляват ни хора подвластни от непозната воля и непознати ползи. Това са ползите на някогашната алена социалистическа върхушка, които ограбват българите към този момент десетилетия. За да има в България същинска политическа и икономическа независимост, същинска народна власт, би трябвало да се извърши лустрация - задачата, която единствено българската десница не извърши. Всички страни от някогашния социалистически блок прекратиха със закони достъпа на обвързваните с комунистическата върхушка и репресивния й уред до обществени финанси и до ръководството на страната. Днес тези страни са надалеч преди нас в икономическото си развиване, а жителите им са доста по-свободни и доста по-богати от българите. За да се случи това и

в България би трябвало огромно дясно ръководство с приоритет - лустрация

Българите споделят: " Да, това би трябвало да се направи, “партийните елити обаче имат полза от разделянето. 
На апела за обединяване на КОД Продължаваме промяната дадоха отговор, че те не са дясна партия. Демократична България ясно демонстрираха, че за тях бъдещият съюз с Българска социалистическа партия по-висока полезност от образуването на общ десен фронт, който да има стратегически цели, със смислена дясна стратегия. 
Такова мощно, мощно дясно обединяване, което не се случи преди изборите, е единственият метод България да излезе от спиралата на несигурността и от опцията следващите шмекери да го лъжат на следващите избори с красиви думи. И гласът за КОД, с изключение на глас за свободния избор, в идващия парламент може да бъде катализатор за такова дясно обединяване на кардинални основи. Защото смислените хора, свободните хора знаят, че в случай че желаеме мощна стопанска система и високи приходи, главната спънка за това е социализмът. И главното деяние, с цел да ги реализираме, е да скъсаме със социализма като процедура, като стопански постулати и ценностна система. Това е КОД, това е гласът на свободния българин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР