Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България, София София и Екипът

...
Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България, София София и Екипът
Коментари Харесай

Борис Бонев: ПП-ДБ и Екипът на София подцениха проблема с ДС-роднините на Васил Терзиев

Коалицията " Продължаваме промяната - Демократична България ", " София София " и " Екипът на София " е подценила обстоятелството, че роднините на издигнатия от нея кандидат-кмет Васил Терзиев са били част от " Държавна сигурност ".

 

Това съобщи водачът на " Спаси София " Борис Бонев в изявление за БНР.

 

По думите на Бонев още при започване на диалозите сред двете страни Терзиев е уведомил водачите на обединенията за принадлежността на дядо му и татко му към комунистическите секрети служби, само че те решили, че това няма да е " чак толкоз огромен коминикационен проблем ".

 

" Важното е, че още при започване на договарянията на масата беше сложена задачата - София да получи бърза рационализация и развиване след локалните избори. София да бъде избавена от 18-годишното ръководство на ГЕРБ. През тези години градът ни не навакса, даже изостана от съперниците си. Виждам големия капацитет на нашия град, който се пропилява от неамбициозни, корумпирани и некомпетентни хора ", сподели още Бонев, който ще е лидер на листата общински съветници на обединяването. Още:

 

И акцентира, че по-ранното излизане на терена на акцията цели да покаже, че от обединяването са отворени и подготвени да отговорят на въпросите на хората.

 

Той заключи проектите за столицата за идващите четири години: " Мащабни вложения в кварталите. Борба против корупцията. София - чист, зелен и спретнат град. Ще влагаме средствата на София в такива поправки, които да оправят градската среда от фасада до фасада, а не на кръпки и на парче.

Има над 30 терена, които са подобаващи за монтажни паркинги. Като за четири години могат да бъдат стартирани най-малко 20 паркинга, а приведени в употреба - най-малко 10.

Екипът ни има готови огромен брой промени в общинските наредби, с цел да се понижи до най-малко човешкият, субективният фактор. Планира се смяна на ръководството на Столичен инспекторат ".

 

Бонев уточни, че има ли положителни решения, без значение чии са, би трябвало да бъдат подкрепяни. " Спаси София " няма да мълчи за проблемите, както и до момента. Компромис със София няма да вършим.

 

Ако комфортът на националната власт е за сметка на промените в София, то нашите сътрудници ще би трябвало да си търсят различен съдружен сътрудник. Не сме се блъскали 14 години с толкоз старания и труд, с цел да може най-после всичко това да бъде хвърлено в кофата ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР