Коалиция за България внесе в Централната избирателна комисия документи

...
Коалиция  за България внесе в Централната избирателна комисия документи
Коментари Харесай

БСП се регистрира в ЦИК за предстоящите избори

Коалиция " за България " внесе в Централната изборна комисия документи за регистрация за присъединяване в парламентарните избори на 2 април.

Регистрирахме се със 7000 подписа, окуражени да подобряваме доста резултата, сподели водачът на пред медиите, написа Българска телеграфна агенция.

Тръгваме със самочувствие, че имаме какво да кажем на хората, тъй като в най-трудните месеци и в държавното управление, и в Народното събрание бяхме обществения дирек, имаме какво да отчетем действително свършено за хората, уточни тя. Нинова сподели, че в последващо ръководство също ще бъдат поръчител в тежката рецесия за лява политика и за политика, която слага индивида в центъра.

Попитана с кого могат да влязат в последващо ръководство, ръководителят на сподели, че на следващия ден на конгреса ще разискват и решат този въпрос. На въпрос дали чака опити за прелом на конгреса, тя отговори: " Не, не чакам ".

По-рано през днешния ден Националният съвет на се събра за повторно на съвещание за съдружната формула за присъединяване в предварителния избор. Миналата седмица пленумът беше отсрочен, а от партията показаха като аргументи за това неприятното време, отсъствието на членове на Народно събрание на партията и отхвърли на други да се записват " за да провалят присъединяване на в идните избори ".

Днес имахме съвещание на Народно събрание, взехме си всички значими решения, сподели Нинова при регистрацията за вота. По думите ѝ, така наречен съпротива се е пробвала да опорочи този развой, в това число и през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР