Коалиция Продължаваме Промяната – Демократична България“, шест организации и граждански

...
Коалиция Продължаваме Промяната – Демократична България“, шест организации и граждански
Коментари Харесай

Коалицията ПП и ДБ се обедини с граждански движения под името „Има как“

Коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “, шест организации и цивилен придвижвания и жители през днешния ден сложиха начало на обединяване, което се споделя " Има по какъв начин ".

Събитието, което се организира пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “, откри съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков.

" Днес означаваме 150 години от обесването на Васил Левски. Един в действителност свят българин. Ще стартира с негови думи: „ Най-после да бъдем равни с другите европейски нации зависи от нашите лични задружни сили. “ Преди 150 години Васил Левски е посочил пътя. Той не е чакал избавител, не е бил в ролята на жертва. Казал е, че единствено ние задружни можем да променим България. И през днешния ден сме пред сходна посока. Зависи от самите нас по какъв начин ще си подадем ръце, по какъв начин ще се обединим и ще кажем, че България може да бъде обективна и просперираща европейска страна. Това е нашата обща задача - да не се разделяме на политици и жители. Всички, които желаеме да стоим от тази страна, в която знаем, че България може да бъде по-различна през днешния ден, би трябвало да сложим главните на тази смяна “, съобщи Кирил Петков.

Надежда Йорданова от „ Да, България “ уточни какъв брой е значимо да си отвоюваме страната, с цел да сме същински свободни и проспериращи. Ген. Атанас Атанасов, ръководител на ДСБ, съобщи, че обединяването е, с цел да победим, с цел да превърнем България в равносилен член на Европейски Съюз и НАТО.

Първите цивилен придвижвания, които насочиха зов за обединяване, тъй че България да стане обективна, богата и европейска страна, са „ Правосъдие за всеки “, фондация „ Заслушай се “, „ Спаси София “, „ Три дами “, „ Екипът на София “, Център за съзидателно правораздаване, гр. Разград, „ Боец “.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР