Коалиция БСП за България“ регистрира листата си с кандидати за

...
Коалиция БСП за България“ регистрира листата си с кандидати за
Коментари Харесай

Иван Иванов отново повежда БСП в Русе в предизборната надпревара

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва листата си с претенденти за народни представители в РИК - Русе, документите подаде лидерът Иван Иванов, Министър на земеделието в 47-то Народно събрание. " Целите, които си слагаме за реализиране в 49-тото Народно заседание на България саувеличаване приходите на хората,овладяване на инфлацията,преборване на неравенстватав обществото. " това сподели господин Иванов пред русенските медии.

Той добави, че дружно с останалите претенденти от листата на социалистите от Област Русе, ще водят спокойна и толерантна акция, в която ще изложат своите визии иидеи за бъдещето на страната. " Партиите би трябвало да постъпят оптимално отговорно и да се сформира работещ кабинет, който да изведе страната от рецесията. Разговарях през днешния ден с доста русенци и всеки един от тях е доста обезпокоен от повишението на цените. Това е дневният ред на обществото и държавататрябва да проработи на високи обороти с цел да се овладее хаосът във всички равнища на публичния живот. " приключи Иван Иванов.

Той показа присъстващите претенденти от русенската листа и акцентира, че всички четиринадесет индивида са експерти в своите сфери на работа, само че на първо място са хора, които желаят да допринесат за възстановяване на средата на живот, за непоклатимост и сигурност в нашето общество.

Листата с претенденти на за народни представители в 49-то Народно заседание на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Русе е следната:

1. Иван Иванов – правист, историк

2. Ивалинка Цанкова – инженер агроном

3. Биляна Иванова – правист

4. Асен Ласонин – икономист

5. Емил Божков – икономист

6. Нора Стоянова – финансист

7. Елисавета Досева – инженер, занаятчия на спорта

8. Георги Лукарев – компютърен експерт

9.Емил Георгиев – инженер

10. Момчил Стефанов – машинен технолог

11. Микаел Чакълджиян – правист

12. Стефан Михов – правист, политолог

13. Атанас Пеев–фотограф

14.Сашо Стоянов – икономист
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР