Коалиция Българските патриоти регистрира софийската си листа. Водач на 23-ти

...
Коалиция Българските патриоти регистрира софийската си листа. Водач на 23-ти
Коментари Харесай

Българските патриоти“ определиха водачите на листи в София

Коалиция " Българските патриоти " записва софийската си листа. Водач на 23-ти изборен регион ще бъде Кузман Илиев от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация.

На 24-ти е Албена Найденова от " Воля ", а в борбата с огромните водачи за 25-и регион София влиза Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация.

Патриотите са безапелационни, че отмерено са разпределили номинациите в листите.

" Общите резултатите, които показахме на предходните избори, демонстрират твърдо влизане на " Българските патриоти " в идващия парламент ", сподели пред публицисти заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов при регистрирането на софийските листи на " Български патриоти ". Той посочи, че в листите на обединението се оферират качествени хора.

" Кузман Илиев, който е от гражданската квота. Боян Чуков е специалист по сигурността. Ген. Кирил Радев, проф. Христо Смоленов, проф. Проданов, общински съветници, зам. регионални шефове, зам.-министри - хора с опит и специалисти. Трите софийски листи сме ги запълнили с оптимален брой хора. Това демонстрира, че хората желаят да вземат участие в листите ни и да работят за това да запазим българщината и националните си ползи, а не това, което се случваше досега ", добави той.

" Разпределили сме водачите на листи на правилото на справедливостта. Водачите са съгласно това, където Вътрешна македонска революционна организация имат по-добри резултати, надлежно по този начин е и с " Воля " и НФСБ. Има и компромис предвид на това да има качествени водачи, които да оглавят избрани листи, а не да го играем на партийни правила ", разясни Юлиан Ангелов.

Вчера обединението записва листата си в Пловдив и региона.

Александър Сиди, някогашен народен представител, е лидер на листата в Пловдив, Борис Ячев е номер 1 в региона..Александър Сиди води листата в Пловдив, Борис Ячев - в региона.

На второ място в пловдивската листа е Недко Кузманов, за региона - Светлозар Янков. За патриотичната идея в предизборната акция се включват общинските съветници Костадин Гаров и Стефан Аксиев от Пловдив, Андон Андонов от Карлово. Амбицията на " Българските патриоти " е да завоюват по два мандата в Пловдив и в региона.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР