Коалиционно управление ми се струва абсурдно, невъзможно и самоубийствено за

...
Коалиционно управление ми се струва абсурдно, невъзможно и самоубийствено за
Коментари Харесай

Иво Инджев: Полезният ход на ГЕРБ е съюз с ДБ

Коалиционно ръководство ми се коства неуместно, невероятно и самоубийствено за двете страни. Мисля, че тази опция е зачеркната. По-скоро ще изберат технократска форма на ръководство. Това сподели за " Офанзива " журналистът Иво Инджев.

По думите му ГЕРБ има единствено един потребен ход - съюз с ЕНП и респективно с Демократична България. " Ситуацията ми прилича на окопна война - главните политически сили са се окопали. Грешката на тези, които имат по-силна войска е - ГЕРБ, че си мислят, че единствено тя може да реши въпроса. Там има дисциплинираност и подчиненост. Недооценяват ресурса на техните съперници. Познават се чудесно двете страни и се дебнат със снайперисти. Правят се персонални изстрели против избрани персони, виждаме обаче, че работят на нова основа - разискват общи позиции. Украйна е това, което беше основа на договарянията на двете обединения, това е заварката и огромният позитив ", разяснява той. 

Според него всеки се домогва до националната обич през някакъв негатив. " Едните желаят президентска република, други - да защитят лв., третите се борят с джендърите. Всички се вършат на бранители на България от нещо неприятно, което идва от Запад. В Политическа партия има доста способни хора, само че никой не желае да си постави главата на дръвника, като стане министър председател. По-вероятни са избори. Всички партии вършат по този начин, че да не излязат отговорни ", съобщи Инджев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР