Коалиционният съвет на ГЕРБ и Обединени патриоти ще заседава вероятно

...
Коалиционният съвет на ГЕРБ и Обединени патриоти ще заседава вероятно
Коментари Харесай

ГЕРБ и патриотите ще решат след седмица дали да се удължи извънредното положение

Коалиционният съвет на ГЕРБ и ”Обединени патриоти ” ще заседава евентуално другата седмица, с цел да разиска дали ще се върви към удължение на изключителното състояние в страната поради ковид или ще се подхващат стъпки за разпределяне на ограниченията. Това разгласи зам.-председателят на парламентарната група на ”Обединени патриоти ” Борис Ячев на брифинг в Народното събрание.
Тази заран съдружните сътрудници заседаваха в Министерския съвет, с цел да обсъдят ограниченията все още, само че съответно решение не се е взело.

" Ще разискване накъде вървим - към удължение на изключителното състояние и разхлабване на ограниченията. Това ще стане ясно другата седмица, като се види резултатът от пътуването на софиянци напред-назад ", уточни Ячев.

Днес на съвещанието на съдружния съвет са показани оферти за стопански ограничения на НФСБ, които следва да бъдат разисквани и на идващото съвещание. Сред тях са построяването и реконструкции на пътища, ремонтите на язовирни стени, ВиК ремонтите, както и при обновяване на санирането да бъдат включени като подизпълнители и снабдители дребни компании.

Освен това партията предлага мярката 60/40 да е за откриване на нови работни места, да има ваучери за туризъм по схемата, както и да има спомагателни държавни дотации за аграрни производители.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР