Коафьорът не скри възхищението си от нея и изрази гордостта

...
Коафьорът не скри възхищението си от нея и изрази гордостта
Коментари Харесай

Прекрачиха Границата, Румен Радев Разбра И Побесня! Вижте Снимки, Изловени! Деси Радева Лъсна В Ръцете На Близък Свой Приятел, Известният

Коафьорът не скри възхищението си от нея и изрази гордостта си от обстоятелството, че тя е поверила персонално на него грижата за косата си.

Любен Николов написа в профила си в обществената мрежа, че той е блажен, защото има достойнството да работи с първата дама и да се запознае персонално с нея.

Той даже я дефинира като вдъхновението си и показа, че тя е съумяла да го завоюва още в мига, в който е прекрачила прага на салона му.

Топкоафьорът пожела на почитателите си в мрежата, Десислава Радева да стане и тяхно ентусиазъм. Към откровеното си самопризнание той е прибавил и фотографията на Десислава Радева с Бриджит Макрон.

За последната аудиенция на президентското семейство във Франция, Николов персонално се беше погрижил за фризурата на президентшата.

Много постоянно той я посещава в резиденцията в Бояна. Когато не й остава време да се отбие в салона му, тя го кани в дома си.



Оказа се, че Николов участва на всички събития, проведени от президентската институция. Освен за прическата, Десислава Радева разчита на него и със препоръки за грима и цялостната си визия.

Тя даже е станала рекламно лице на салона. Клюките гласят, че първата дама не заплаща за прическите, като в подмяна на това популяризира салона на известния фризьор. Той изрично отхвърля тези клюки и твърди, че Деси Радева заплаща прическите си постоянно с персонални пари, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР