Коафьорът Ивайло Колев е първият домакин тази седмица в „Черешката

...
Коафьорът Ивайло Колев е първият домакин тази седмица в „Черешката
Коментари Харесай

Нежен Гримьор И Нордел Се Хванаха За Гушите В „черешката“

Коафьорът Ивайло Колев е първият хазаин тази седмица в „Черешката на тортата“. Негови посетители са Луна, Мариела Нордел, Даниел Петканов и репортерката на Гала Деси Павлова.

По време на вечерята фризьорът показва забележително успокоение, макар, че готвачката Мариела Нордел не спираше да го хапе, че италианската му храна изглеждала като „цвъкано“.

Дани Петканов попита дали някой желае да завоюва предаването и Колев отвърна еднопосочно: „Щом съм спечелил няколко пъти „коафьор на годината“, мога да печеля и това“. Нордел незабавно съобщи, че готварството не е като фризьорството и тук не може да бие.

Иво съобщи, че ще сервира „диджестив“, което е артикул, който дава доста леко и гладко храносмилане след изключително богати трапези около рождени дни и други празници. На процедура диджестивите реализират резултата си чрез ускорение на метаболизма.

„Отишъл в щатите за две години, не може да си спелува името, но споделя „диджестив“, захапа го Нордел. „Жени на твоята възраст би трябвало да знаят по какъв начин да се държат на масата. Работил съм с всевъзможни звезди и в никакъв случай не съм участвал на сходна сценка като днешната“, отвърна Колев и настана неудобно безмълвие, на което Мариела не съумя да отвърне.

Малко по-късно, като в поговорката „по-умният отстъпва“ Ивайло Колев се извини на Нордел в качеството си на по-млад и по-емоционален, отбелязва Блиц. Мариела Нордел стана известна в последния сезон на „Биг брадър“, където стана близка другарка с Луна, само че сподели голямо двуличие към всички, в това число към нея и си навлече гнева на феновете.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР