Ко-водещите на The View“ Сара Хейнс и Алиса Фара Грифин

...
Ко-водещите на The View“ Сара Хейнс и Алиса Фара Грифин
Коментари Харесай

Съ-водещият на „The View“ разстрои колегите си либерални водещи, след като счете наказанието на Тръмп по гражданско дело в Ню Йорк за „прекомерно“

Ко-водещите на „ The View “ Сара Хейнс и Алиса Фара Грифин твърдяха във вторник, че наказването по гражданското дело в Ню Йорк против Доналд Тръмп беше „ прекалено “, което провокира известно остро противоречие от техните сътрудници демократични домакини.

" Този случай от всички с Доналд Тръмп ме интересуваше минимум. За всички планове и цели това е закононарушение без жертви. Той в действителност наду активите си по необикновен метод. Ако се престорех апартаментът ми беше три пъти по-голям от този, с цел да се опитам да получа заем, щях да имам последици “, сподели Грифин, до момента в който Джой Бехар отвърна и сподели, че данъкоплатците са „ прецакани “ поради това.

Тя сподели, че случаи като гражданското дело в Ню Йорк лишават сериозността на някои други каузи против някогашния президент, по-специално цитирайки делото в Джорджия и федералното дело против него, обвързвано с 6 януари. 

„ Това са най-важните случаи. Това, което ненавиждам е, че Тръмп ще употребява тази присъда, с цел да каж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР