Княжевският лифт ще бъде възстановен по съществуващото трасе, предаде БТВ.

...
Княжевският лифт ще бъде възстановен по съществуващото трасе, предаде БТВ.
Коментари Харесай

Княжевският лифт ще бъде възстановен по съществуващото трасе

Княжевският въжен превоз ще бъде възобновен по съществуващото трасе, съобщи БТВ. Това стана ясно след среща на столичния кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска с министъра на земеделието Десислава Танева, екоминистъра Емил Димитров, ръководителя на СОС Елен Герджиков и общинския консултант и някогашен шеф на парк "Витоша " Тома Белев.

„ С или без желанието на притежателите на оборудванията на Витоша ние започваме процедури за тяхното възобновяване “, съобщи Фандъкова.

По думите й има два сюжета – единият е лифтът да се възвърне по съществуващите стъпки, за което не е належащо правенето на специфичен обстоен организационен проект.

При втория сюжет, при който това е механически невероятно, ще би трябвало да се направи обстоен организационен проект. Фандъкова изясни, че това е част от напъните на локалната власт да обезпечи достъп до планината.

„ За възобновяване или реконструкцията на Княжевския въжен превоз не е нужна смяна в проекта за ръководство на естествен парк "Витоша ", сподели още кметът на София. На срещата не е участвал притежателят, само че Фандъкова изрази вяра, че той ще се включи във възобновяване и ще бъде съпричастен.

Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска акцентира, че на този стадий не може да се посочат съответни периоди за осъществяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР