Княгиня Мафалда Сакскобургготска е първата внучка на Симеон II и

...
Княгиня Мафалда Сакскобургготска е първата внучка на Симеон II и
Коментари Харесай

Откровенията на царската внучка Мафалда Сакскобургготска

Княгиня Мафалда Сакскобургготска е първата внучка на Симеон II и кралица Маргарита и първородната щерка на княз Кирил и брачната половинка му Росарио.

Младата Мафалда от доста време е посветила живота си на музиката. Майка й я предизвиква да учи в Музикалния лицей в Бъркли. През 2015 година тя издава първия си сингъл " Don`t Let Go ", а през май тази година излезе и първият ѝ албум Ona.

Певица, пианист и композитор, Мафалда от няколко години има участия в Лондон, Ню Йорк, а неотдавна и в Мадрид. Често краси и кориците на разнообразни фешън списания. Доказателство за последното е и последната ѝ фотосесия за испанското списание Mujer Hoy, където внучката на Сиемон II говори за потеклото, за кариерата и за персоналния си живот.

Мафалда Сакскобургготска е родена в Лондон през 1994 година и израства там, където татко й е прочут банкер. Затова и не крие, че приказва доста по-свободно на британски, в сравнение с майчиния си испански език. Майка й - Росарио Надал, с генезис от Палма де Майорка, е една от най-красивите и известни манекенки на времето си, позната като музата на Валентино. Не може да се отхвърли, че през днешния ден щерка й наподобява поразително на нея.
 Мафалда Сакскобургготска, Марк Абуслейман и новианта за годежа на княгинята
Голямата вест на Мафалда Сакскобургготска

Царската внучка подхваща значима стъпка в живота си

Въпреки това най-голямата щерка на принц Кирил не обича да я назовават нито модел, нито принцеса, нито звезда. Приемането на личната ѝ идентичност помага на Мафалда да се изправи против предубежденията, които другите постоянно имат за някого като нея, който от раждането си е бил несъзнателен воин в медиите. Много постоянно музикалната ѝ кариера да вземем за пример се възприема като мимолетна волност на " бохемска принцеса ", каквато е представяна в пресата повече, в сравнение с би желала.

" Живеем в свят, в който всички сме доста предубедени. Приех го като част от работата си като актьор, знам, че също би трябвало да разбия предразсъдъците, които може да има към мен, като върша това, което най-вече одобрявам -  моята музика. И имам вяра, че в един миг хората просто ще слушат песните ми. Аз съм доста естествен човек. От дребна съм възпитавана, че в случай че искаш нещо, би трябвало да се потрудиш, с цел да го получиш. Аз съм минимум принцесата, която може да си визиите ", безапелационна е внучката на Симеон II.

Живяла дълго в Ню Йорк, преди няколко години Мафалда идва в Мадрид, само че в началото се е чувствала като чужденка там. Дълго време се тормозила да приказва на испански, тъй като счита, че звучи смешно, а да се отпусне ѝ е лишило немалко време.

И макар че се занимава с различна музика главно на британски, последователно Мафалда основава и лирични балади на испански. Сега има планувани два концерта в испанската столица през октомври. " Мадрид припозна моята музика. Дойдох за три месеца, а останах две години ", споделя още тя.
 Мафалда Сесилия Сакскобурготска, Шарлот Казираги, Карл Филип - 11 секси и не толкоз известни кралски особи
Не толкоз известни, само че много секси кралски особи

И едно българско присъединяване

Що се отнася до персоналния ѝ живот, Мафалда, която се сгоди през 2022 година за дългогодишния си другар Марк Абуслейман, признава, че към момента не мисли за деца. " В момента единственото ми дете е музиката. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР