Княгиня Калина Сакскобургготска е ударила служителя на хотела в Боровец,

...
Княгиня Калина Сакскобургготска е ударила служителя на хотела в Боровец,
Коментари Харесай

Княгиня Калина ударила мъжа, взел ѝ ключовете от колата след катастрофата

Княгиня Калина Сакскобургготска е блъснала служителя на хотела в Боровец, който ѝ взел ключовете от колата, откакто блъсна преграда и бе хваната да кара с над 1,5 промила алкохол в събота.

Това описа наемателят на хотела, на чийто паркинг се случва злополуката, пред Нова тв. По думите му служителката на Сакскобургготска, която я придружавала, ѝ донесла сред 6 и 8 кофички кисело мляко, с цел да повлияят на концентрацията на алкохол. Княгинята отхвърли да даде кръвна проба, а прокуратурата през вчерашния ден ѝ повдигна обвиняване за шофиране в нетрезво положение. За сходно нарушение я грози наказване от 1 до 3 години затвор или санкция до 1500 лева

Наемателят на хотела, който е подал сигнала в полицията, описа още, че са му се обадили негови чиновници да му оповестят за дамата, блъснала се два пъти в бариерата и в кашпа и пробвала се да избяга.

„ Тя беше боса и се разхождаше по този начин по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела по какъв начин се споделя, би трябвало да има ЕГН, само че не помнела кое е ”, описа мъжът.

След злополуката тя подгонила негов чиновник и го блъснала с телефона си три пъти по скулата.

На мястото на удара минути по-рано е имало мъж, който не потърпевш единствено по щастливо стичане на събитията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР