Knockout фазата на CS:GO турнира BLAST Premier Fall е в

...
Knockout фазата на CS:GO турнира BLAST Premier Fall е в
Коментари Харесай

Битката за финалите на BLAST започва след малко

Knockout етапа на CS:GO шампионата BLAST Premier Fall е в разгара си, като през вчерашния ден се изиграха трите полуфинални срещи, след които три тима минаха в Last Chance Bracket-а, а други три към този момент са на край, победа, в който би ги класирала за Копенхаген, където ще се проведат и BLAST Premier Fall Finals.

Откриващата двойка за днешния ден ще бъде OG - Astralis от 14:00. Вчера първите надделяха гранда FaZe Clan, а пък " алените "  се показаха мощно в затворената си група, с цел да си завоюват място непосредствено в решаващата трета среща.

От 17:30 Heroic ще чака Liquid. Американците няхама проблем с NIP през вчерашния ден, а по този начин се снабдиха и с място на финалите.

След като Vitality надделя G2 през вчерашния ден, през днешния ден от 21:00 " пчеличките " би трябвало да преминат и през Natus VIncere, в случай че желаят да се похвалят с място за Копенхаген.

Изгубилите на днешните финали ще играят тай-брейкър в Last Chance Bracket с тези от вчерашните срещи, с цел да опитат още един път да си запазят места за финалите в Дания.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР