Книгите с поръчки и ценовите листи за SUV Mercedes-AMG EQE

...
Книгите с поръчки и ценовите листи за SUV Mercedes-AMG EQE
Коментари Харесай

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+ SUV и с онлайн конфигуриране - видео

Книгите с поръчки и ценовите листи за SUV Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+ към този момент са отворени. Премиум електричката може да се конфигурира и поръчва към този момент и онлайн. Каталожната цена на автомобила е 129 662 евро.

Обширното базово съоръжение включва въздушно окачване AMG Ride Control+ с адаптивно контролиране на амортисьорите и 21-цолови колела, електромеханична дейна стабилизация при наклоняване, цифрово осветяване, AMG Sound Experience и AMG Performance волан с бутони на кормилото.

Със своя интериор и идея за задвижване, насочена към продуктивността, новият SUV EQE 53 4Matic+ е най-универсалният електромобил в портфолиото на Mercedes-AMG предлагащ и задоволително място за пасажери и багаж. Два мощни електрически мотора и изцяло адаптивно задвижване на четирите колела AMG Performance 4Matic+ образуват основата за типичното AMG динамично преживяване при шофиране.



Детайлите на оборудването и многочислените варианти оферират необятна гама от персонализиране за най-разнообразните условия на клиента. Това включва пакета AMG Dynamic Plus за 4760 евро. Той сплотява екстри за динамичността на шофиране като мощното пускане, увеличение на оптималната скорост до 240 км/ч и прочувственото AMG Sound Experience „ Performance “.

С верните температура на батерията и положение на зареждане, оптималната мощ и въртящ миг при пускане могат да бъдат увеличени за малко време, което разрешава на EQE 53 4Matic+ SUV да се форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 3,5 секунди!
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР