Книгата Наши хора по класификацията на БКП“ се появи преди

...
Книгата Наши хора по класификацията на БКП“ се появи преди
Коментари Харесай

Проф. Вили Лилков: Тодор Живков моли да станем 16-та република на СССР, всички членове на ЦК на БКП гласуват ЗА


Книгата „ Наши хора по класификацията на Българска комунистическа партия “ се появи преди години като наша идея с Христо Христов. Тези  " наши хора " бяха хората, които бяха назначавани на висши държавни длъжности. Хората, които владееха страната. Това е документален роман. Основава се на над 1400 цитирания на различни документи.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria откривателят на комунизма, политик, нуклеарен физик и претендент за кмет на София проф. Вили Лилков.

Основно на протоколите на политбюро на ЦК на Българска комунистическа партия. " Нашите хора " са елита, който доста бързо след 9-ти септември, идвайки от села и паланки, развиват афинитет към буржоазния метод на живот и се борят за привилегии.

 
Големият позор е този, Тодор Живков моли да станем 16-та република, всички членове на ЦК на Българска комунистическа партия гласоподават " ЗА ". Те пишат, че си мечтаят за това. Тези семейства можем да ги проследим през цялата им история до наши дни, много от тях проповядват русофилството през всичките си хора във семейството.
Срещу лъжата и заблудите можем да се борим единствено с документи в последна сметка. След 9-ти септември тези  " наши хора " ликвидират българският хайлайф и вадят душата на българина. Тази дата ще продължава да разделя хората.

Моята позиция от повече от 20 година е следната – Паметникът на Съветската войска е на една комунистическа партия, която е агентура на Москва. Тази войска, която идва не е освободителка, а окупаторка. Княжевската градина не е градина на Съветската войска, а би трябвало да получи ново развиване.

Готов съм за поддръжка от ГЕРБ, само че не знам дали ще има такава, не съм приказвал с тях. Аз реализирам това, което беше фантазия на десния гласоподавател, да сплотявам това пространство. 

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР