Книгата “Бай Хой е третото издание на. Зад нея седи

...
Книгата “Бай Хой е третото издание на. Зад нея седи
Коментари Харесай

Боришев по Дарик: Комарницки е гениален, аз не съм за изхвърляне и създадохме “Бай Хой”

Книгата “Бай Хой ” е третото издание на. Зад нея седи “продукцията ” на фоторепортера Веселин Боришев, карикатуриста Христо Комарницки, взе участие и сатирикът Иво Балев. Боришев изясни в “Кой приказва ” по Дарик, че действително книгата е издадена е читателите - “и по този начин, капка по капка - “Бай Хой ”.

Протагонистът в книгата е Бойко Борисов, само че книгата е фокусирана върху това, което този воин е направил допустимо да съществува. Получил се е един самобитен развой освен на героя, само че и на времето, което той сътвори, прецизираха създателите.



“Каквото са желали, това са споделили ”, е обяснил Иво Балев за карикатурите и фотосите в “Бай Хой ”. “Искахме да създадем нещо с Комарницки, което да стои като културен факт ”, изясни Боришев и акцентира, че доста държи на качеството.



Комарницки добави, че “ние не толкоз искахме да кажем, колкото демонстрираме. Силата на облика е по-силна в сравнение с тази на словото. С тези наши картинки описваме една история много безапелационно ”.

Боришев сподели шеговито: “Комарницки е талантлив, аз също не съм за изхвърляне, седнах и помислихме по какъв начин да стане. Повече от 10 месеца го правихме това нещо. Това си е една слонска бременност ”.

В книгата на едната страна има фотография, на другата подигравка, има и две - три думи от Иво Балев.

Комарницки си спомни, че “По време на ръководството на основния воин в книгата ние изнесохме една дребна война, на финала обаче спечелихме ”. Припомняме, че сатиричното издание “Прас-прес нямаше къде да бъде популяризирано, защото разпространяването му беше спрян от фирмирте, свързани с Делян Пеевски.

Веселин Боришев отговори: " Аз съм склададжията. Само посредством мен може да се сдобиете. Книгите са в детската стая на дребното ми дете ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР