Книга със скандално според родители съдържание е била представена пред

...
Книга със скандално според родители съдържание е била представена пред
Коментари Харесай

Фентъзи книжка скандализира родители на петокласници в Хасково

Книга със скандално съгласно родители наличие е била показана пред хасковски деца от пети клас, като част от тях са си купили книжките.

Представянето в учебното заведение е било част от план на фондация, насърчаващ четеното след децата. 

Скандалната книга се споделя " Да пробудиш драконче ", като има награди за фентъзи.



Проектът за поощряване ан детското четене е прелестен план, само че някой просто не си е приключил работата. В книгата има неща, които не мога да ги изрека в народен ефир, а това нещо се продава в учебните заведения. Там има незензурни, груби изрази, които са несъответствуващи за деца. Това е мнението ни на родители. Вътре се предизвикват децата за пият, просто за мен това е безусловно брутално. 



Това разяснява пред Нова тв Живка Ванчева, майка на дете от 5 клас. 

Моята щерка не съумя да стигне до страниците с непристойно наличие, тъй като аз й я взех. А тя беше доста очарована от книгата, която я купихме. Всички в класа я обсъждаха и се радваха за тази брошура, само че за жалост моето дете остана разочаровано, тъй като я прибрах и тя не съумя да я прочете, споделя друга майка.

Не съм осведомен напълно със наличието на тази книга. Не обвинявам никого, с изключение на нас, уредниците за този пропуск. Книгата е изтеглена от програмата, разяснява един от уредниците на самодейността. 



Хубаво би било да се четат тези книги преди да се показват на децата. Но те са единствено в интернет пространството. Анотациите, с които ние се запознахме и отзивите за книгите, евентуално не са задоволително, разяснява представител на РИО.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР