Кметът Владимир Георгиев подписа нов договор по мярка 7.2 Инвестиции

...
Кметът Владимир Георгиев подписа нов договор по мярка 7.2 Инвестиции
Коментари Харесай

Община Самоков обновява местния стадион с европейско финансиране

Кметът Владимир Георгиев подписа нов контракт по размер 7.2 „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура ” от Програмата за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 година, с финансовата поддръжка на Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони посредством Стратегията за водено от общностите локално развиване на МИГ Самоков.


 Тече асфалтиране в курорта Боровец Тече асфалтиране в курорта Боровец
Плътна асфалтова настилка е подложен на две улици в курорта. Едната е зад хотел Айсберг, а другата е около вилно населено място „ Ягода&r...

С обезпечените средства се планува да бъде доставена и инсталирана ограждаща мрежа, която ще възобнови съществуващата ограда на терена. Игрището ще се оборудва с две професионални футболни порти. Чрез плана се основават по-добри условия за аудитория като бъдат закупени две трибуни за фенове, както и скамейки за аварийни играчи.За стадиона в двора на спортното игрище ще се закупи и маркировъчна машина, която ще поддържа спортната маркировка.

Инвестицията ще даде опция за развиването на футбола в община Самоков като обезпечава по-добри условия за тренировки на възпитаниците на треньора по футбол Димчо Маринов, както и за публични футболни дуели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР