Кметът Тодор Попов и малчугани от подготвителни групи на детски

...
Кметът Тодор Попов и малчугани от подготвителни групи на детски
Коментари Харесай

Днес стартира общинска образователна програма „Лято в зоолог...

Кметът Тодор Попов и малчугани от подготвителни групи на детски градини в Пазарджик дадоха старт на общинска просветителна стратегия „ Лято в зоологическата градина “. Тя ще продължи до края на месец август.



" В нашата зоологическа градина има над 37 типа животни. Всички от подготвителните групи ще имате опция да се запознаете с животните тук и да ги заобичате, тъй като, който не обича животните, не обича и хората. Тази наша самодейност се надявам, че ще бъде продължена и с възпитаници от началото на образователната година наесен ", показа Тодор Попов пред малчуганите и техните учители.

Програмата има за цел да подтиква интереса на децата към биологията и държанието на животните и да ги запознае с природозащитните функционалности на зоологическата градина в парк – остров „ Свобода “.



За децата ще бъдат проведени визити и разнообразни действия и игри, посредством които да могат да се срещнат с другите типове животни и да научат какви грижи се поставят за тях.

Програмата ще бъде доразвита с тематики, подобаващи за възпитаници от начален стадий и с тях ще бъде продължена от началото на новата образователна година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР