Кметът Николай Мелемов връчи наградите и грамотите на участниците в

...
Кметът Николай Мелемов връчи наградите и грамотите на участниците в
Коментари Харесай

Събират красотите на Смолян в календар

Кметът Николай Мелемов връчи премиите и грамотите на участниците в самодейността „ Да покажем хубостите на община Смолян в календар ”. Това стана на откриването на фотоизложбата в постройката на общината. Във фоайетата на общинската администрация са подредени определени от журито 70 от общо 165 фотоси на 44 създатели. Председателят на журито, зам.-кметът Венера Аръчкова, оповести спечелилите в състезанието и определените снимки за календара на 2019 година, а кметът и ръководителят на Общинския съвет инж. Данчо Киряков отличиха участниците.

„ Каузата е благородна - да покажем нашия град на всички хора. Календарът, който ще бъде изработен, като се изключи че ще го подаряваме на посетители и организации, ще бъде продаван на алегорична цена, с цел да може тези средства да бъдат дарявани на нуждаещи се и по този метод да продължим благородната концепция.

Догодина ще продължим състезанието, с цел да може хубостите на този град да бъдат видени и оценени от повече хора ", разгласи кметът. Смолянският фотограф Сашо Сарандалиев, който беше член на журито, съобщи, че фотоконкурсът е чудесна концепция, тъй като Смолян е туристически град и посредством този календар ще бъдат разпространявани неговите хубости, местности и естествени забележителности.

Инициативата се радваше на огромен интерес, като в нея имаше фотоси и на създатели, които не са от Смолян, само че са били тук и са запечатали това, което ги е впечатлило. Фотосите съдържат детайли от градския пейзаж и природата през четирите годишни сезона. Изложбата ще остане непрекъснато в постройката на Община Смолян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР