Кметът на Ямбол Валентин Ревански е един от многото срещнали

...
Кметът на Ямбол Валентин Ревански е един от многото срещнали
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол: С Ивермектин се подобрих значително

Кметът на Ямбол Валентин Ревански е един от многото срещнали се с ковид. Пред той дава едно по-различно изявление, обвързвано с КОВИД-19 и метода, по който можем да се оправим с него.

- Господин Ревански, подготвена ли е Вашата община да се изправи пред предстоящата трета вълна на ковид?

- Да, подготвени сме да реагираме във връзка с това, което би трябвало да направи община Ямбол. Винаги сме казвали, че лекарите от регионалната болница може да разчитат на нас. Помагали сме с дарения, предоставяли сме общински жилища за медицински експерти. И ще продължим да го вършим, когато се постанова. Детайли по този въпрос може да показа шефът на МБАЛ " Свети Панталеймон " доктор Рунков, който почитам доста като доктор експерт.

- В края на предходната година Вие се сблъскахте с подлия вирус. Тежко ли беше?

- За страдание доста хора се сблъскаха с тази болест. В първите дни на болестта бих определил признаците като приблизително тежки, само че след банкет на съответните лекарства положението ми се усъвършенства доста.

- Как се лекувахте? Споменахте за " вълшебното " деяние на Ивермектин.

- Да, по този начин е. Публично споделих за това по какъв начин ми подейства Ивермектин. Медикаментът ми беше възложен от мой непосредствен. Искам да подчертая, че е значимо приемът на лекарството да става, откакто бъде извършена консултация с медицински експерт.

- Предполагам, че сте се съветвали със експерт и не сте го приемали без да пита?

- Разбира се. Консултирах се с доктор Милена Янкова, която е родом от Ямбол, само че практикува в столицата. Тя ми изясни за медикамента и по какъв начин може да бъде открит. Под нейно управление започнах банкет на лекарството в продължение на три дни. Нейният брачен партньор, тогава болен от КОВИД-19, също използваше Ивермектин в комбиниране с антибиотик.

- Колко време след започване на приемането му се усети позитивният резултат?

- На втория ден след приема към този момент нямах температура и се усещах доста по-добре. Единствено имах болки в гърлото, които понижиха, откакто използвах гранофурин.

- Ивермектин към този момент е на пазара в България. От изгода ли ще е в борбата с коронавирус?

- На този въпрос е най-добре да Ви отговори медицински експерт. Това, което аз споделих, са мои персонални усещания, които, уповавам се, могат да бъдат от изгода за хората.

- Смятате ли, че страната закъсня с така наречен зелена светлина за лекарството?

- Не желая да давам такава оценка. Имам персонално мнение по въпроса, само че избирам да не го споделям обществено. Но да, аз го използвах, преди да бъде утвърдено.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР