Кметът на Ямбол проследи ремонтните дейности на централната улица Търговска“

...
Кметът на Ямбол проследи ремонтните дейности на централната улица Търговска“
Коментари Харесай

Приключва ремонтът на централната улица в Ямбол

Кметът на Ямбол наблюдава ремонтните действия на централната улица „ Търговска “ в града, които би трябвало да приключат до няколко седмици, оповестиха от Общината.
 Община Ямбол
„ Обектът към момента не е признат, имаме оферти за още усъвършенствания, които могат да се създадат и да се отстранят няколко казуса. Предстои да бъде назначена Държавна приемателна комисия “, разяснява Валентин Ревански.
 Община Ямбол
На място беше и техническият началник на обекта - Росен Николов. Към момента улицата към този момент е изпълнена с нова настилка от павета и плочи, сложени са публични чешми, нова паркова мебел, кошчета за боклуци и цветарници. Монтирани са и нови осветителни тела.
 Община Ямбол
Припомняме, че ремонтът се извършва по контракт за финансиране на план „ Устойчиво и интегрирано развиване на градската среда на община Ямбол - втори стадий ” по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 година.
 Община Ямбол

 Община Ямбол
Проектните действия се осъществят с помощта на направените повторни разбори и спестените средства от съкращаване на повишения размер на строително-монтажните работи и количествено-стойностните сметки от други обекти, както и с остатъчни средства от програмата.
 Община Ямбол
Проектът обгръща правата от площад „ Освобождение ” до пресечката с ул. „ Преслав ”. В неговия обсег влизат и сектори от улиците „ Бяло море ”, „ Кабиле ” и „ Св. Св. Кирил и Методий ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР